Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Άννα Μπαλάν: Συγκλονίζει η εξομολόγηση της τυφλής ηθοποιού

Άννα Μπαλάν: Συγκλονίζει η εξομολόγηση της τυφλής ηθοποιού

Η νεαρή ηθοποιός Άννα Μπαλάν από τη Μολδαβία μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει λόγω της τυφλότητας της η οποία υπάρχει εκ γενετής

Η νεαρή ηθοποιός Άννα Μπαλάν από τη Μολδαβία μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει λόγω της τυφλότητας της η οποία υπάρχει εκ γενετής

«Είμαι εκ γενετής τυφλή έγινε λάθος στο μαιευτήριο»

«Είμαι εκ γενετής τυφλή, ναι, είτε έγινε λάθος στο μαιευτήριο γιατί μπήκα σε θερμοκοιτίδα οπότε ίσως έγινε υπεροξυγόνοση είτε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Δεν έχει αναπτυχθεί το οπτικό μου νεύρο. Το όργανο σαν όργανο του ματιού υπάρχει αλλά το οπτικό μου νεύρο έχει μείνει σε εμβριακή κατάσταση», αποκάλυψε η Άννα Μπαλάν.

Ο αλκοολικός πατέρας της

«Το να ζεις με έναν άνθρωπο που είναι αλκοολικός είναι λίγο ζόρικο. Δεν ξέρεις τι σε περιμένει, δεν ξέρεις πώς θα γυρίσει σπίτι με τι διάθεση, αν θα σου φωνάξει, αν θα σε χτυπήσει, αν θα σου μιλήσει σωστά, αν θα είναι εκεί για να σε φροντίσει. Είχε ασκήσει και βία πάνω μου, μέχρι που έφυγα. Έπρεπε να ξεκινήσω το σχολείο πια σε ηλικία 7 ετών και επειδή το σχολείο ήταν πολύ μακριά από εκεί που έμενα, μπήκα σε οικοτροφείο, που διέθετε το σχολείο και ευτυχώς εκεί η μητέρα μου μπόρεσε να κινηθεί διαφορετικά και να ζητήσει για παράδειγμα να μη με παίρνει ο πατέρας μου για διακοπές» ανέφερε η νεαρή ηθοποιός μεταξύ άλλων τονίζοντας πως η κατάσταση ήταν πολύ άγρια, ενώ αρκετές φορές για να ξεφύγει το έσκαγε από το σπίτι και μάλιστα σε πολύ μικρή ηλικία».

Η ενδοοικογενειακή βία

«Το κομμάτι της βίας δεν μπορώ να το ξεχάσω. Μπορείς να το προσπεράσεις αλλά όχι να το ξεχάσεις» είπε χαρακτηριστικά η νεαρή κοπέλα στην Ελεονώρα Μελέτη. «Όταν το είχα σκάσει από το σπίτι, για παράδειγμα και με βρήκε, έφαγα ξύλο. Δεν υπήρχε καλή αντίδραση όσο έπινε» συμπλήρωσε.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024