Είναι σίγουρο το γεγονός ότι θα υπάρχουν περίοδοι και φάσεις στις οποίες και οι δύο θα νιώσετε ότι αδιαφορείτε λίγο ο ένας για τον άλλον. Αλλά άλλο να συμβαίνει αυτό μια στο τόσο λόγω συνήθειας και άλλο φυσικά να συμβαίνει κάτι τέτοιο μόνο και μόνο επειδή έτσι είναι ο άλλος.

Δεν τον ενδιαφέρει τι κάνεις

Σε ρωτάει τι κάνεις από συνήθεια αλλά δεν τον ενδιαφέρει κατ’ ουσίαν τι κάνεις. Μπορεί να ρωτήσει απλά γιατί εσύ πρώτη του άνοιξες την όποια κουβέντα. Παρ’ όλα αυτά σε καμία περίπτωση δε θα τον δεις να σε ρωτάει επίσης πώς είσαι.

Δεν τον νοιάζει τόσο τελικά τι νιώθεις και τι αισθάνεσαι. Μπορεί να είχες μια δύσκολη μέρα στη δουλειά και να ήθελες να το μοιραστείς με κάποιον. Αλλά όχι δε νιώθεις άνετα να του μιλήσεις.

Αδιαφορία

Όταν γυρνάς από τη δουλειά και είναι πολύ αργά και το ξέρει ο ίδιος ότι είναι κάπως παράξενα, αντί να σε καλέσει κάθεται και αράζει βλέποντας ταινίες και σειρές. Δηλαδή βάζει πάνω από την ασφάλειά σου τη δική του ψυχαγωγία.

Αυτό δε σημαίνει απαραίτητα να έρθει να σε πάρει από τη δουλειά, πράγμα που αν το έκανε θα το έκανες και εσύ. Αλλά μπορεί απλά να σε πάρει ένα τηλέφωνο να δεις πώς είσαι και πώς είναι γενικά τα πράγματα.

Δε σε στηρίζει

Βλέπει ότι είσαι εμφανώς ταραγμένη και αγχωμένη. Αυτό πρακτικά θα έπρεπε να τον κάνει να δείξει ενσυναίσθηση και ενδιαφέρον απέναντί σου. Να σε πάρει έστω μια αγκαλιά και να σε ακούσει. Από τη στιγμή που δεν κάνει τίποτα προφανώς αδιαφορεί.

Αν είναι να είσαι με κάποιον σαν και του λόγου του, καταλαβαίνεις ότι δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος να προσπαθείς να είστε μαζί. Υπάρχουν άντρες που ξέρουν τι σημαίνει αγάπη, ενδιαφέρον και κατανόηση. Αυτός δεν ανήκει στη συγκεκριμένη κατηγορία αντρών και ούτε θα αλλάξει γιατί έτσι το θέλεις εσύ.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr