Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τότε ξέρεις ότι είναι αδιάφορος

Τότε ξέρεις ότι είναι αδιάφορος

Το θέμα είναι τι κάνεις εν προκειμένω

Είναι σίγουρο το γεγονός ότι θα υπάρχουν περίοδοι και φάσεις στις οποίες και οι δύο θα νιώσετε ότι αδιαφορείτε λίγο ο ένας για τον άλλον. Αλλά άλλο να συμβαίνει αυτό μια στο τόσο λόγω συνήθειας και άλλο φυσικά να συμβαίνει κάτι τέτοιο μόνο και μόνο επειδή έτσι είναι ο άλλος.

Δεν τον ενδιαφέρει τι κάνεις

Σε ρωτάει τι κάνεις από συνήθεια αλλά δεν τον ενδιαφέρει κατ’ ουσίαν τι κάνεις. Μπορεί να ρωτήσει απλά γιατί εσύ πρώτη του άνοιξες την όποια κουβέντα. Παρ’ όλα αυτά σε καμία περίπτωση δε θα τον δεις να σε ρωτάει επίσης πώς είσαι.

Δεν τον νοιάζει τόσο τελικά τι νιώθεις και τι αισθάνεσαι. Μπορεί να είχες μια δύσκολη μέρα στη δουλειά και να ήθελες να το μοιραστείς με κάποιον. Αλλά όχι δε νιώθεις άνετα να του μιλήσεις.

Αδιαφορία

Όταν γυρνάς από τη δουλειά και είναι πολύ αργά και το ξέρει ο ίδιος ότι είναι κάπως παράξενα, αντί να σε καλέσει κάθεται και αράζει βλέποντας ταινίες και σειρές. Δηλαδή βάζει πάνω από την ασφάλειά σου τη δική του ψυχαγωγία.

Αυτό δε σημαίνει απαραίτητα να έρθει να σε πάρει από τη δουλειά, πράγμα που αν το έκανε θα το έκανες και εσύ. Αλλά μπορεί απλά να σε πάρει ένα τηλέφωνο να δεις πώς είσαι και πώς είναι γενικά τα πράγματα.

Δε σε στηρίζει

Βλέπει ότι είσαι εμφανώς ταραγμένη και αγχωμένη. Αυτό πρακτικά θα έπρεπε να τον κάνει να δείξει ενσυναίσθηση και ενδιαφέρον απέναντί σου. Να σε πάρει έστω μια αγκαλιά και να σε ακούσει. Από τη στιγμή που δεν κάνει τίποτα προφανώς αδιαφορεί.

Αν είναι να είσαι με κάποιον σαν και του λόγου του, καταλαβαίνεις ότι δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος να προσπαθείς να είστε μαζί. Υπάρχουν άντρες που ξέρουν τι σημαίνει αγάπη, ενδιαφέρον και κατανόηση. Αυτός δεν ανήκει στη συγκεκριμένη κατηγορία αντρών και ούτε θα αλλάξει γιατί έτσι το θέλεις εσύ.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024