Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Oι καλύτερες συμβουλές για ένα σωστό ραντεβού

Oι καλύτερες συμβουλές για ένα σωστό ραντεβού

Χαλάρωσε και κατέβασει τις προσδοκίες που αναζητούν την τελειότητα σε κάποιον

Έχετε βγει για ένα ραντεβού. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι είστε δύο άγνωστοι και θέλετε να γνωρίσετε καλύτερα ο ένας τον άλλον. Το σίγουρο είναι ότι αυτό θα γίνει πιο άμεσα αν ακολουθήσεις τα εξής.

Μη μιλάς απότομα

Το να έχεις ύφος τάχα δήθεν αυστηρό, δεν πρόκειται να σε κάνει να φανείς ως αυθεντία απέναντί του. Ίσα ίσα σε κάνει να είσαι πιο απρόσιτη και πιο απόμακρη με αποτέλεσμα να μη μπορεί ο άλλος να νιώσει άνετα κάνοντάς σου ερωτήσεις.

Μην είσαι αμυντική

Αν είναι να βγεις με κάποιον και να έχεις συνέχεια μια αμυντική στάση, αυτό πρακτικά σημαίνει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να προχωρήσει καλά το ραντεβού. Δε βγήκες με κάποιον ψυχολόγο για να τον κάνεις να σου εκμαιεύσει κάποια ζητήματα που αντιμετωπίζεις.

Κάνε του και εσύ ερωτήσεις

Επειδή είναι άντρας δε σημαίνει ότι πρέπει να σε ρωτάει εκείνος συνέχεια. Κάνε και εσύ ερωτήσεις. Το ότι είσαι γυναίκα δε σημαίνει ότι είσαι μια πριγκίπισσα που περιμένεις από κάποιον να σου φιλήσει το χέρι και να σε ρωτήσει πώς ήταν η μέρα σου.

Ένας άντρας θέλει εξ’ ίσου να του δείχνεις ενδιαφέρον. Ρώτα τον με τι ασχολείται. Τι προτιμά να κάνει όταν έχει ελεύθερο χρόνο κλπ.

Μην περιμένεις να στα πληρώσει εκείνος

Αν επιμένει άστον να κεράσει. Αλλά μην πηγαίνεις με τη λογική ότι θα βγεις ραντεβού και ο άλλος επειδή είναι άντρας οφείλει να στα πληρώσει. Βασικά δε σου οφείλει απολύτως τίποτα. Ισότητα δε σημαίνει ειδική μεταχείριση. Σημαίνει ισότητα. Σημαίνει ισότητα και στις υποχρεώσεις που έχεις και εσύ και αυτός.

Μην του πεις για τους πρώην σου

Αν βγήκες με κάποιον που τελικά φαίνεται να σου αρέσει, τότε μην τον πρήξεις τον άνθρωπο μιλώντας του για τους πρώην που είχες. Δε βγήκε μαζί σου για να ακούει πώς πέρναγες με τον κάθε έναν. Μπορείς να του πεις μεταγενέστερα σε κάποιο άλλο ραντεβού.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024