Για τον Αιγόκερω το να λέγεται η αλήθεια είναι εντελώς προσωπική υπόθεση. Θεωρεί για την ακρίβεια ότι είναι υποχρέωσή του. Αυτό πρακτικά δεν του δίνει πολλά περιθώρια να λέει ψέματα ή πράγματα που είναι ανυπόστατα.

Ειλικρίνεια

Η ειλικρίνειά του είναι το χαρακτηριστικό του. Του αρέσει να σου λέει την αλήθεια όπως ακριβώς τη σκέφτεται τη στιγμή που τη σκέφτεται και χωρίς να την κάνει να ακούγεται πιο ευγενική ή πιο «ωραία».

Η αλήθεια που θα σου πει ο Αιγόκερως, έχει άμεση συνάφεια με την αλήθεια που θα σου έλεγε και ένας Κριός. Δεν του αρέσει παρ’ ολα αυτά να προσθέτει δράμα και συναίσθημα στον τρόπο που θα εκφράσει την πραγματικότητα.

Μη νευριάζεις επειδή μιλάει ειλικρινά

Δηλαδή τι θέλεις; Κάποιον που θα σου λέει ψέματα και που θα σε καλοπιάνει απλά για να σε έχει δίπλα του; Αυτό δεν είναι κάτι που θα περιμένεις από έναν Αιγόκερω. Το σίγουρο είναι ότι σου αρέσει δε σου αρέσει αυτός είναι και έτσι επικοινωνεί αυτά που νιώθει και αυτά τα οποία ξέρει.

Μην του πεις ψέματα

Αν κάνεις το λάθος να του πεις ψέματα, τότε τα πράγματα θα πάρουν μια εντελώς άλλη τροπή. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να δείς να συγχωρεί το όποιο ψέμα που εσύ του έχεις πει.

Ούτε μετά από πολύ καιρό θα δεχθεί ότι κάποτε του είπες ψέματα. Αυτό οφείλεται ξεκάθαρα στο ότι δεν ξεχνά και μάλιστα σε έχει κατατάξει ήδη στα άτομα που δε μπορεί να εμπιστεύεται.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr