Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Αγγελόπουλος: Είναι τελικά σε σχέση με την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

Γιώργος Αγγελόπουλος: Είναι τελικά σε σχέση με την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος απαντά για το αν η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου είναι η εκλεκτή της καρδιάς του

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος,  ο γνωστός τηλεοπτικός «Ντάνος» κρατά καλά κρυμμένη την προσωπική του ζωή και η μόνη σχέση που δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ αλλά ακούστηκε ήταν εκείνη με την Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Φήμες και δημοσιεύματα θέλουν τώρα τον Γιώργο Αγγελόπουλο και την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου να βρίσκονται σε σχέση.

Στην πρεμιέρα της ταινίας «Χαλβάη 5-0», όπου έχουν και οι δύο ρόλο, η Ναυσικά ρωτήθηκε για το αν υπάρχει κάτι ανάμεσα τους και έδωσε μία μάλλον διπλωματική απάντηση.

«Δεν θα επιβεβαιώσω ούτε θα διαψεύσω τίποτα. Για τον απλούστατο λόγο ότι, αν το κάνω τώρα, μετά με οποιονδήποτε βγω φωτογραφία και για οποιονδήποτε γραφτεί κάτι, θα πρέπει να κάνω το ίδιο. Οπότε δεν θα απαντήσω».

https://www.instagram.com/p/B3FHYuNIdYL/?utm_source=ig_web_copy_link

Αυτή η δήλωσε που έκανε ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν έβαλε τέλος στα σενάρια, αλλά ήταν σαν να έριξε… λάδι στη φωτιά.

Γι΄αυτό ο Γιώργος Αγγελόπουλος σχολίασε με πιο σαφή τρόπο τα λεγόμενα της Ναυσικάς όταν τον ρώτησαν από την εκπομπή Έλα Χαμογέλα.

«Επειδή είδα τη δήλωση της Ναυσικάς, πιστεύω ότι έκανε μια λανθασμένη τοποθέτηση γιατί με τον τρόπο που απάντησε άφησε κάποια ανοιχτά ενδεχόμενα. Θα μπορούσε απλά να πει ότι έχουμε δουλέψει μαζί που είναι και η αλήθεια».

View this post on Instagram

Για τα μάτια ενός παιδιού που ψάχνει γη, γκρεμίζω ουρανούς». Και πώς να μη θες να γκρεμίσεις άλλωστε, αφού το να γονατίσεις μπροστά στο μεγαλείο τους, αποτελεί στην τελική, μονόδρομο. Και πώς να μη θες άλλωστε να τα υπερασπιστείς με όσα έχεις και δεν έχεις, μόνο και μόνο για να έχεις το προνόμιο να μπορέσεις να τα δεις ακόμα μια φορά να διαπρέπουν. Σε ένα βλέμμα παιδικό καθρεφτίζονται με σαφήνεια όλοι οι πόθοι σου, όλα εκείνα που θες ακόμα πολύ, μα ο αγώνας σου όλο και βρίσκει εμπόδια. Εκείνα τα μάτια που χαμογελούν είναι εκείνα που σου λένε σιωπηρά ότι μπορείς, ότι τίποτα δε χάθηκε ακόμα κι αν αποτύχεις, ακόμα κι αν ο στόχος σου επιβραδύνει την πορεία του. Είναι που λες, η χαμένη ζωντάνια σου, η χαμένη ενεργητικότητά σου, η αδράνεια που επέλεξες χάρη κάποιων ανομολόγητων φόβων σου. Γιατί τα παιδιά δε φοβούνται και τον πιο ισχυρό δείκτη της τόλμης τους αποτελούσε ανέκαθεν το βλέμμα τους. Είναι εκείνα τα μάτια που γελάνε ενώ λίγα λεπτά πριν είχαν ξεσπάσει σε λυγμούς κλάματος, κατορθώνοντας και τα δύο με την ίδια αμείωτη, αλήθεια. Είναι αληθινά όπως και να ‘ναι! Αυτό. Την απλότητα σε κάθε έκφανση του βλέμματός τους, αυτή τη ζηλεύεις. Μια αθωότητα που εσύ δεν έχεις πια, και που να ήθελες να διατηρήσεις, τα βλέμματα γύρω σου δε σε βοηθούν. Έχεις λοιπόν συνηθίσει σε βλέμματα που κρύβουν τόσες επικίνδυνες εκφάνσεις, έχεις συνηθίσει και έχεις συμβιβαστεί με μάτια πονηρά, με μάτια ύπουλα, τέρατα. Και κάπως έτσι, εκείνα τα ματάκια σου δίνουν εκείνα τα ίχνη αγάπης που έχεις τόσο ανάγκη, εκείνα τα σημάδια δύναμης που χάνεις πια όλο και πιο συχνά. Να κοιτάς δυο παιδικά μάτια και ένα παιδικό χαμόγελο ήταν πάντα αρκετά για να σε βοηθήσουν να επαναπροσδιοριστείς, να ανασυντάξεις αποθέματα ισχύος και να αποφασίσεις να συνεχίσεις. Κι ας μην ξέρεις πού θα βγεις, το χαμόγελο που σου προκαλούν τα παιδιά είναι από μόνο του απροσπέραστα πολύτιμο. «Για τα μάτια ενός παιδιού που ψάχνει γη… γκρεμίζω ουρανούς», στίχοι του τραγουδιού «Φυσάει κόντρα» των Active Member.❤ • • • • • @official_danos_ga #Giwrgos#Aggelopoulos#Ntanos#Survivor#Winner#King#NtanosFans#OfficialFanPage#Ntanaros#ntanakia#daners#danators#teamdanos#teamaggelopoulos #DanakiaFamily#ριξτελιγοποντικι#danoslife

A post shared by ɢɪᴏʀɢᴏs ᴀɢɢᴇʟᴏᴘᴏᴜʟᴏs ғᴀɴs 🤞🏻®️ (@ntanosfansofficial) on

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι δήλωσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος:

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024