Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τα πιο χαρακτηριστικά στοιχεία ενός Ζυγού

Τα πιο χαρακτηριστικά στοιχεία ενός Ζυγού

Σίγουρα πολλά από αυτά τα βρίσκεις και εσύ που τον έχεις Ωροσκόπο

Η τάση του Ζυγού να φροντίζει πολύ την εμφάνισή του και κατά συνέπεια να μπορεί να προσφέρει πολλά περισσότερα στους άλλους όταν είναι φίλοι του, έχει ως αποτέλεσμα να είναι το κέντρο της παρέας και πολύ συμπαθητικός.

Χαρακτηριστικά

Οι Ζυγοί είναι αρκετά συναισθηματικά άτομα ασχέτως αν αρχικά φαίνονται επιφανειακά λόγω ότι κάνουν βόλτες και ξενυχτάνε από εδώ και από εκεί. Τους αρέσει να κάνουν κατά βάση σχέσεις που θα είναι σταθερές και δυνατές στον χρόνο.

Κάνουν συχνά το λάθος να θέλουν να αρέσουν στους πάντες και αυτό σημαίνει εν ολίγοις ότι πολλές φορές χάνουν τα στοιχεία της προσωπικότητάς τους. Οι ζωές τους εμπλουτίζονται από τη μουσική, την τέχνη και τα όμορφα μέρη που θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν.

Η κοινωνικότητά του είναι η αρετή του. Οι Ζυγοί είναι ευτυχισμένοι όταν βρίσκονται μαζί με κόσμο και ακόμα περισσότερο, όταν καταφέρουν να αναθέσουν τις δουλειές τους σε άλλους. Δυσανασχετούν ή δεν αποδίδουν καλά όταν βρίσκονται κάτω από πιεστικές εργασιακές συνθήκες, αλλά τους αρέσει το ωραίο περιβάλλον και η διακόσμηση.

Σε αυτά τα δύο άκρα δεν μπορεί να βρεθεί μια ισορροπία κι ο Ζυγός που ζει μόνος του ή θα έχει ένα πολύ ακατάστατο σπίτι ή ένα περίπλοκα διακοσμημένο. Μπορούν να είναι ανεξάρτητοι, αφού διαθέτουν τις δυνατότητες και τη νοημοσύνη, αλλά προτιμούν να συμβιώνουν ή απλά να βασίζονται πάνω στους άλλους.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024