Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μην περιμένεις ρομαντισμό από έναν Αιγόκερω

Μην περιμένεις ρομαντισμό από έναν Αιγόκερω

Και εσύ βρήκες Αιγόκερω για να περιμένεις ρομάντζο

Είναι τυπικό χαρακτηριστικό για τον Αιγόκερω ότι αποτελεί ένα ζώδιο που εκπροσωπεί στην καθημερινότητά του τον ρεαλισμό, την κυνικότητα και δε σκέφτεται πολύ με συναίσθημα αλλά κυρίως με λογική.

Κακώς περιμένεις

Το να ζητάς από έναν Αιγόκερω που έχει κιόλας στον αστρολογικό του χάρτη κι άλλον Αιγόκερω (ειδικά την Αφροδίτη του και τον Ερμή του), είναι σα να ζητάς από έναν Καρκίνο ή έναν Ιχθύ να μην είναι συναισθηματικοί. Δε γίνεται.

Γιατί όμως συμβαίνει αυτό;

Είναι συνήθως χαμένος κάπου στις σκέψεις του και προσπαθεί να ανταποκριθεί σε όλες τις απαιτήσεις της καθημερινότητας με αποτέλεσμα κάποιες φορές να χάνει το μέτρο και να μη σκέφτεται τόσο λογικά.

Αντί να είναι σε μια κατάσταση που θα εκφραστεί με συναίσθημα για να βοηθηθεί και από τον σύντροφό του, θα τον δεις να κλείνεται στον εαυτό του και να κάνει υπερ-προσπάθεια να διαχειριστεί τα όποια προσωπικά του ζητήματα και άγχη.

Κάπου κάπου θα είναι ρομαντικός

Σπάνια θα είναι ρομαντικός και αυτό θα εκφράζεται με έναν αρκετά αμήχανο τρόπο, γιατί θα συνοδεύεται από λογική και «ψυχρότητα». Σα να μην ξέρει τι ακριβώς κάνει και γιατί είναι ρομαντικός.

Το καλό όμως είναι ότι ο ρομαντισμός του όσο σπάνιος και σχεδόν ανύπαρκτος κι αν είναι, είναι ειλικρινής και να τον παίρνεις στα σοβαρά γιατί σημαίνει πολλά για εκείνον να αλλάζει τη συμπεριφορά του για κάποιο άτομο.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024