Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Έτσι θα έχετε ποιοτική ερωτική ζωή με τον σύντροφό σας

Έτσι θα έχετε ποιοτική ερωτική ζωή με τον σύντροφό σας

Κάποια πράγματα θέλουν βελτίωση για να μπορέσουν να είναι καλύτερα στην πράξη

Ένα ζευγάρι στην ουσία χρειάζεται ορισμένες βελτιώσεις στην καθημερινότητά του, αν αντιμετωπίζει ζητήματα ερωτικής φύσεως. Αν δηλαδή οι αποδόσεις δεν είναι οι καλύτερες εξ’ αιτίας παραγόντων που μπορούν να διαχειριστούν και οι δύο τότε δείτε τα εξής.

Καλύτερη επικοινωνία

Η επικοινωνία είναι κάτι που θα εξασφαλίσει σε ένα ζευγάρι να έχουν απαντηθεί ερωτήματα τα οποία επειδή δεν είχαν απαντηθεί συντελούσαν στο να μη λειτουργεί άψογα ή έστω ικανοποιητικά στον σεξουαλικό τομέα.

Αυτό συνεπάγεται καλό σεξ αφού θα βοηθήσει στο να εκφράσεις τόσο εσύ όσο και ο σύντροφός σου τις επιθυμίες του. Δεν είναι απαραίτητα πάντα τα λόγια όσον αφορά τα σεξουαλικό κομμάτι.

Φώτα

Το να κάνεις σεξ με σκοτάδι και όχι με φως λες και είστε σε κάποιο παράλληλο σύμπαν, δεν το λες και το πιο ερωτικό πράγμα πάνω στον πλανήτη γη. Οι άνδρες δεν θέλουν σκοτάδια, θέλουν φώτα αναμμένα για να μπορούν να σε κοιτάνε κατά διάρκεια του σεξ.

Το ίδιο και οι γυναίκες. Πώς θα ερεθιστούν αν δε μπορούν να βλέπουν το σώμα σου να είναι πάνω στο δικό σου και να βλέπουν τις κινήσεις που κάνεις;

Oργασμός

Το καλό σεξ φέρνει οργασμό. Αυτό κι αν είναι κάτι που το θέλουν και οι άνδρες και οι γυναίκες. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να είναι καλό το σεξ χωρίς να έρθει ο οργασμός αλλά αν συμβεί είναι το ιδανικό. Και σίγουρα ένας άνδρας θέλει τόσο την δική του κορύφωση όσο και να νιώθει ότι έκανε καλά τη δουλειά του.

Ξεκούραση

Αν δεν ξεκουράζεστε, μην περιμένετε να υπάρχει η ίδια απόδοση που θα υπήρχε σε σχέση με αν είχατε κοιμηθει 7-8 ώρες ή έστω αν είχατε ξαπλώσει λίγο μετά τη δουλειά. Η ξεκούραση ενισχύει την αντοχή.

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024