Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Blue Jacket Fashion: Η πιο φετινή ανατρεπτική πασαρέλα

Blue Jacket Fashion: Η πιο φετινή ανατρεπτική πασαρέλα

Ο Μπιλ Νάι βάδισε και πάλι στην πασαρέλα στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης.

Ο Αμερικανός εκπαιδευτικός, παρουσιαστής, κωμικός, συγγραφέας, γνωστός για την εκπομπή «The Science Guy» που παρουσίαζε από το 1993 έως το 1998 στο PBS συμμετείχε στην επίδειξη μόδας Blue Jacket Fashion για τη στήριξη του Ιδρύματος για τον Καρκίνο του Προστάτη.

Φορώντας μπλε φλοράλ τζάκετ του Nicholas Graham ο βραβευμένος με Emmy παρουσιαστής τοκ σόου με επιστημονικά θέματα περπάτησε και χόρεψε υπό τους ήχους του «Juice» της Lizzo.

Στιγμιότυπο από την εμφάνισή του στην επίδειξη μόδας για την ευαισθητοποίηση και τη χρηματοδότηση της έρευνας για τον καρκίνο του προστάτη έγινε viral στα social media.

«O Μπιλ Νάι ανακάλυψε μετά την επιστήμη τον ρυθμό» σχολίασε ένας χρήστης στο twitter.

«Ο Μπιλ Νάι χορεύει Lizzo είναι τόσο γνήσιος» έγραψε ένας άλλος.

Η εκδήλωση Blue Jacket Fashion στο Pier59 Studio ένωσε τους κόσμους της μόδας, της ψυχαγωγίας, της υγειονομικής περίθαλψης και των μέσων μαζικής ενημέρωσης για να συζητήσουν ανοιχτά τα θέματα καρκίνου των ανδρών, δίνοντας έμφαση στην εκπαίδευση σχετικά με την έγκαιρη διάγνωση, τους παράγοντες κινδύνου και τη σημασία της πρώιμης θεραπείας της νόσου.

Το νέο – παλιό μπλε blazer

Σχεδιαστές μόδας όπως οι Thom Browne, Brooks Brothers, Stephen-F, Nicholas Graham, Michael Kors, Bruno Magli, Hugo Boss και John Varvatos, αξιοποίησαν τα δημιουργικά τους ταλέντα για να «επανεφεύρουν» το παραδοσιακό μπλε blazer.

All star πασαρέλα

Στον ρόλο του μοντέλου εμφανίστηκαν επίσης ο μουσικός Ντέιβιντ Μπερν, οι ηθοποιοί Λι Τέργκεσον, Ντόμινικ Φουμούζα και Τζέρεμι Κάρβερ, ο σχολιαστής μόδας, Σίμον Ντούναν, ο παρουσιαστής ειδήσεων Μάικ Γουντς, ο επαγγελματίας παίκτης του ποδοσφαίρου, Μπάστερ Σκριν κ.ά.

View this post on Instagram

#BlueJacketFashionShow and #MyBlueJacket

A post shared by JASON MOY (@jason.moy.photo) on

Ο καρκίνος του προστάτη είναι ο δεύτερος πιο θανατηφόρος στους Αμερικανούς, μετά τον καρκίνο του δέρματος. Περίπου ένας στους εννέα άνδρες θα διαγνωστεί με καρκίνο του προστάτη κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της ζωής του.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, το Fashion Show Blue Jacket είναι πρωτοβουλία των Φρέντερικ Άντερσον και Λόρα Μίλερ, οι οποίοι δημιούργησαν μια πλατφόρμα για να συζητώνται ανοιχτά τα θέματα υγείας των ανδρών με έμφαση στην εκπαίδευση για την πρόληψη του καρκίνου, την πρόωρη ανίχνευση, την πρόληψη και τη θεραπεία.

Δείτε εδώ το βίντεο

Sports in

«Ολυμπιακός όπως λέμε Μπαρτσελόνα» !

Ο Τόνσεκ Στερν μια μέρα μετά τη δική του μεγαλειώδη παράσταση αποθεώνει τον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024