Ο Κριός είναι ο γνωστός σε όλους μας, καριερίστας του ζωδιακού κύκλου, αλλά όσο κυνικός και ρεαλιστής να δείχνει ότι είναι, στην ουσία δε δείχνει τα πάντα.

Στοιχεία

Είναι αρκετά ανεξάρτητος και δεν του αρέσει να βρίσκεται υπό την επίβλεψη άλλων. Δημιουργεί εύκολα εντάσεις και νευριάζει απότομα, αν κάποιος προσπαθήσει να του δώσει εντολές που δεν του αρέσουν. Ακόμα, μπορεί εύκολα να παρεξηγήσει τα σχόλια που γίνονται γι’ αυτόν.

Μπορει εντελώς ξαφνικά να γίνει εγωκεντρικός και δεν δίνει σημασία στα συναισθήματα των άλλων. Συχνά είναι κακομαθημένος και γίνεται εύκολα αντιπαθής στους άλλους.

Όταν αποφασίσει να ακολουθήσει τα σχέδιά του, θα ξεγλιστρήσει από άλλες υποχρεώσεις με ένα ψέμα, αν κρίνει ότι πρέπει να το κάνει. Ωστόσο, δεν είναι πολύ καλός ψεύτης και τις περισσότερες φορές οι άλλοι τον καταλαβαίνουν.

Τα κρυφά του χαρακτηριστικά

Όσον αφορά τον εσωτερικό κόσμο του Κριού, κάτω από την ισχυρή και ανεξάρτητη προσωπικότητα που δείχνει στους άλλους, κρύβεται μια έντονη ανασφάλεια.

Έχει ένα μόνιμο άγχος ότι δε θα πετύχει γενικά και αυτό τον κάνει να πιέζεται και να αγχώνεται. Πιέζει τόσο πολύ τον εαυτό του να πετύχει, που ακόμη κι αν αμφιβάλει για τις ικανότητές του, η αισιοδοξία και ο ενθουσιασμός του τον κάνουν να προσπαρνά τις φοβίες του και να κρύβει κάθε ίχνος ανασφάλειας, χωρίς να επιτρέψει σε κανέναν να το αντιληφθεί.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο