Θέλει προσωπικό χρόνο

Το σίγουρο είναι ότι σε καμία περίπτωση δε μπορεί κάποιος να του πει πότε θα έχει χρόνο και πότε όχι. Του αρέσει η ιδιωτικότητα πολλές φορές και αυτό το θέλει περήφανα.

Θα μένει για ώρες μόνος του. Το θέλει, το ζητά και το έχει τεράστια ανάγκη. Δεν μπορεί τα πολλά πολλά. Τα κολλητιλίκια γενικότερα τον πνίγουν και τον κάνουν να θέλει να το βάλει στα πόδια.

Είναι πέρα δώθε

Πολλές φορές άλλα θα πει και άλλα θα κάνει με αποτέλεσμα να μην καταλαβαίνεις τι συμβαινι. Μην περιμένεις να έχει σταθερότητα στη συμπεριφορά του. Άλλα λέει και άλλα κάνει.

Αλλάζει γνώμη από λεπτό σε λεπτό και δεν έχει μια σταθερή γνώμη. Και το χειρότερα είναι ότι δεν αντιλαμβάνεται ότι κάνει λάθος. Θεωρεί πως είναι δικαίωμά του σήμερα να λέει άσπρο και αύριο να σου λέει… μαύρο.

Είναι δίκαιος

Ξέρει πότε να παραδεχτεί ότι έχει δίκιο και πότε ότι έχει άδικο. Είναι σημαντικό για εκείνον να φανεί ξεκάθαρο ότι υπάρχει δικαιοσύνη και αρμονία. Δε θα στα γυρίσει για να σε βγάλει παράλογη.

Είναι ισχυρογνώμων. Έτσι και στο μυαλό του θεωρήσει ότι έχει δίκιο, τότε ό,τι και να του λες ή όσο…. Άκρη δεν θα βγάλεις γι’ αυτό ακολούθησε την τακτική που λέει: «να του λες σε όλα ναι».

Δεν εξωτερικεύει αυτά που νιώθει

Είναι ένα άτομο που αναλύει αρκετά σε σημείο να μη μπορείς να πεις ότι τι ακριβώς νιώθει. Αν περιμένεις από τον Υδροχόο να σου ανοιχτεί και να σου εξομολογηθεί τα συναισθήματά του, μην περιμένεις.

Μπορεί να νιώθει πολλά για σένα, όμως δεν θα παραδεχτεί ποτέ, αν σε έχει ερωτευτεί και το αν του είσαι απαραίτητη ή όχι. Γενικά, είναι ένας άντρας περισσότερο ψυχρός, παρά ρομαντικός και αγκαλίτσας.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο