Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Για αυτό ο Υδροχόος είναι ένας δύσκολος σύντροφος

Για αυτό ο Υδροχόος είναι ένας δύσκολος σύντροφος

Κι όμως έχει πολλά στοιχεία που θα σε κάνουν να νευριάζεις

Θέλει προσωπικό χρόνο

Το σίγουρο είναι ότι σε καμία περίπτωση δε μπορεί κάποιος να του πει πότε θα έχει χρόνο και πότε όχι. Του αρέσει η ιδιωτικότητα πολλές φορές και αυτό το θέλει περήφανα.

Θα μένει για ώρες μόνος του. Το θέλει, το ζητά και το έχει τεράστια ανάγκη. Δεν μπορεί τα πολλά πολλά. Τα κολλητιλίκια γενικότερα τον πνίγουν και τον κάνουν να θέλει να το βάλει στα πόδια.

Είναι πέρα δώθε

Πολλές φορές άλλα θα πει και άλλα θα κάνει με αποτέλεσμα να μην καταλαβαίνεις τι συμβαινι. Μην περιμένεις να έχει σταθερότητα στη συμπεριφορά του. Άλλα λέει και άλλα κάνει.

Αλλάζει γνώμη από λεπτό σε λεπτό και δεν έχει μια σταθερή γνώμη. Και το χειρότερα είναι ότι δεν αντιλαμβάνεται ότι κάνει λάθος. Θεωρεί πως είναι δικαίωμά του σήμερα να λέει άσπρο και αύριο να σου λέει… μαύρο.

Είναι δίκαιος

Ξέρει πότε να παραδεχτεί ότι έχει δίκιο και πότε ότι έχει άδικο. Είναι σημαντικό για εκείνον να φανεί ξεκάθαρο ότι υπάρχει δικαιοσύνη και αρμονία. Δε θα στα γυρίσει για να σε βγάλει παράλογη.

Είναι ισχυρογνώμων. Έτσι και στο μυαλό του θεωρήσει ότι έχει δίκιο, τότε ό,τι και να του λες ή όσο…. Άκρη δεν θα βγάλεις γι’ αυτό ακολούθησε την τακτική που λέει: «να του λες σε όλα ναι».

Δεν εξωτερικεύει αυτά που νιώθει

Είναι ένα άτομο που αναλύει αρκετά σε σημείο να μη μπορείς να πεις ότι τι ακριβώς νιώθει. Αν περιμένεις από τον Υδροχόο να σου ανοιχτεί και να σου εξομολογηθεί τα συναισθήματά του, μην περιμένεις.

Μπορεί να νιώθει πολλά για σένα, όμως δεν θα παραδεχτεί ποτέ, αν σε έχει ερωτευτεί και το αν του είσαι απαραίτητη ή όχι. Γενικά, είναι ένας άντρας περισσότερο ψυχρός, παρά ρομαντικός και αγκαλίτσας.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024