Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι κάθε ζώδιο ερωτεύεται με συγκεκριμένο τρόπο. Κι όμως ο Υδροχόος κάνει την ανατροπή και ερωτεύεται εντελώς διαφορετικά από όλα τα ζώδια.

Φιλία

Αν δε γίνεις φίλη ή έστω κοντινή γνωστή του Υδροχόου, μην περιμένεις να σε ερωτευτεί. Κι όμως! Δεν πρόκειται να νιώσει συναισθήματα «κεραυνοβόλου έρωτα» όπως νιώθουν τα υπόλοιπα ζώδια.

Πιο πιθανό να σε ερωτευτεί επειδή ταιριάζετε αρκετά σε φιλικό επίπεδο πρώτα και μετά γιατί σας βλέπει ως ελκυστική γυναίκα. Στις σχέσεις του είναι σταθερός αλλά ορισμένες φορές έχει απρόβλεπτες και ανατρεπτικές συμπεριφορές, που δημιουργούν ανασφάλεια στο σύντροφο. Η σχέση με έναν Υδροχόο είναι πολύ ευχάριστη, και ποτέ βαρετή, συνηθισμένη και προβλέψιμη.

Στον ερωτικό και σεξουαλικό τομέα δεν έχει ταμπού και μπορεί να δοκιμάσει τα πάντα προκειμένου να πετύχει την ερωτική απόλαυση. Ο Υδροχόος θα απιστήσει γιατί πολύ απλά δεν υπακούει σε νόμους και κανόνες και δεν βρίσκει λόγο να αντισταθεί, παρόλο που είναι σταθερός γενικά. Το χωρισμό ο Υδροχόος τον αντιλαμβάνεται τελείως διαφορετικά από τους υπόλοιπους. Τον δέχεται ή τον προκαλεί με ευκολία και είναι φανατικός οπαδός του «ας μείνουμε φίλοι».

Επικοινωνία

Ως σύντροφος θα είναι πολύ δίκαιος απέναντί σου. Μην περιμένεις τις ναρκισσιστικές συμπεριφορές που σου κάνει ο Τοξότης, ο Λέων, ο Καρκίνος και ο Παρθένος. Θέλει πάντα να αποδίδεται η δικαιοσύνη και να υπάρχει αρμονία.

Διαφορετικά δε μπορεί ο ίδιος να νιώσει καλά με την όλη κατάσταση. Αν θες πάντως να αποκτήσεις περισσότερη οικειότητα με τον Υδροχόο, θα πρέπει να έχεις πολλή υπομονή. Μην περιμένεις να σου πει ότι σε αγαπάει από τον πρώτο μήνα.

Ξέρει πολύ καλά τι σημαίνει ο όρος «αγάπη» και δεν τον χρησιμοποιεί από εδώ και από εκεί μόνο και μόνο για να καταφέρει κάτι. Το σίγουρο πάντως είναι ότι δεν πρόκειται να μαζέψει τα λόγια του όταν έχει συγκεκριμένα «πιστεύω». Θα υπερασπίζεται πάντα τις απόψεις του εκτός αν έχει άδικο.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο