Το θέμα είναι ότι δεν είστε καν μαζί και εσύ έχεις κάνει ήδη σενάρια ότι θα παντρευτείτε, θα κάνετε πολλά παιδιά και θα είστε ένα ευτυχισμένο ζευγάρι μέχρι τα γεράματα.

Σου μιλάει για άλλες

Είναι προφανές ότι από τη στιγμή που σου μιλάει για άλλες αυτό αυτομάτως σημαίνει ότι δεν ενδιαφέρεται για εσένα και ξεκάθαρα ενδιαφέρεται για άλλες. Δε θα μιλήσουμε για την περίπτωση που μιλάει για άλλες για να σε κάνει να ζηλέψεις, γιατί αυτό είναι αρκετά σπάνιο.

Δεν τον ενδιαφέρει αν έχεις βρει κάποιον

Του λες εσύ ότι τάχα δήθεν θα βγεις με έναν για ραντεβού και εκείνος αντί να δείξει ότι ζηλεύει ή ότι τον ενοχλεί, μπαίνει σε μια διαδικασία στην οποία δε λέει κάτι το ιδιαίτερο, ίσα ίσα χαίρεται και σου εύχεται να πάει όλο αυτό το θέμα καλά.

Σε βλέπει φιλικά

Είναι κάπως ξεκάθαρο ότι από τη στιγμή που σου μιλάει δίνοντάς σου πολλές λεπτομέρειες για τον ίδιο οι οποίες μάλιστα δεν είναι και οι πιο κολακευτικές, σε βλέπει σα φίλη του και απλά νιώθει άνετα να σου πει ότι είχε πάει τουαλέτα.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι μπορεί να είναι αργά το βράδυ και να σε πάρει τηλέφωνο να σου πει τον πόνο του που δεν πήγε καλά ένα ραντεβού του.

Αδιαφορεί αν είσαι γυμνή

Ε κούκλα μου πώς αλλιώς θα καταλάβεις ότι δε γουστάρει; Δηλαδή αν εσύ τάχα και δήθεν ήρθες από έξω που έβρεχε και έβγαλες τα ρούχα σου μπροστά του και εκείνος συνέχισε να σου μιλάει και να σε κοιτάει σα χάνος, ή είναι ασέξουαλ, ή είναι ομοφυλόφιλος, ή είναι στρέιτ που απλά αδιαφορεί για εσένα.

Σε κάθε περίπτωση ό,τι και να είναι, είναι δικαίωμά του να μη σε γουστάρει και είναι υποχρέωσή σου να μην του συμπεριφερθείς παράξενα για να τον πείσεις να σε γουστάρει. Βρες άλλον και ξεκόλλα, δεν είναι ο μόνος άντρας πάνω στη γη.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο