Το συγκεκριμένο ζώδιο της φωτιάς είναι γνωστό για την ταξιδιάρική του νοοτροπία και για οτ γεγονός ότι δε θέλει να περιορίζεται μέσα σε ορισμένα πλαίσια και πόσο μάλλον σε πλαίσια που του βάζουν άλλοι.

Θέλει την ανεξαρτησία του και την ελευθερία να επιλέγει ο ίδιος τι θα κάνει στη ζωή του, χωρίς να έχει κάποιον πάνω από το κεφάλι του.

Ενθουσιασμός

Έχει ως κυβερνήτη πλανήτη τον Δία. Η επίπτωση είναι ότι ο ενθουσιασμός του δεν έχει όρια και επομένως οι άνθρωποι που γεννιούνται κάτω από το ζώδιο του Τοξότη έχουν μεγάλη αίσθηση χιούμορ και έντονη περιέργεια.

Θέλει εναλλαγές στην καθημερινότητά του διαφορετικά βαριέται πάρα πολύ γρήγορα και κυνικά. Είναι το ζώδιο της φιλοσοφίας και της εξερεύνησης. Θα φτάσει στο τέλος του δρόμου και θα εξερευνήσει κάθε γωνιά διεξοδικά, στην αιώνια αναζήτησή του για σοφία.

Ελευθερία

Αν του στερήσεις την ελευθερία είτε επειδή έχεις σχέση μαζί του, είτε επειδή είσαι φίλη του και θέλεις να του πεις τι θα κάνει και τι όχι, τότε θα απομακρυνθεί από εσένα. Παίρνει πάντα τις αποφάσεις του ανάλογα με την ελευθερία που του προσφέρουν οι επιλογές που έχει.

Ορισμένες φορές θα αρνηθούν μία καλή ευκαιρία επειδή απαιτεί μεγάλη δέσμευση, αλλά αφού θα είναι δική τους επιλογή, τελικά θα τους βγει σε καλό. Κατά συνέπεια, η ελευθερία είναι ο μεγαλύτερος θησαυρός τους, διότι μόνο όταν είναι ελεύθεροι μπορούν να ταξιδεύουν και να εξερευνούν διαφορετικούς πολιτισμούς και φιλοσοφίες.

Είναι ειλικρινής σε σημείο να μοιράζει πολύ σε αυτό το χαρακτηριστικό με τον Αιγόκερω και τον Κριό, όπου θα σου πούνε την αλήθεια μες στη μούρη σου αρέσει δε σου αρέσει. Είναι στην ουσία ένα άτομο που δε μπορεί το ψέμα και ούτε λέει ψέματα.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο