Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εικαστικές ευχές του Banksy για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Εικαστικές ευχές του Banksy για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Ο Banksy θέλησε να σας ευχηθεί για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου: ο καλλιτέχνης από το Μπρίστολ δημιούργησε μια καινούργια τοιχογραφία στη γενέτειρά του, η οποία χαιρετίστηκε ως «Valentine's Day Banksy» πριν ακόμα ο ίδιος βεβαιώσει τη γνησιότητα του έργου του στον λογαριασμό του στο Instagram, την Πέμπτη το βράδυ

Ο Banksy θέλησε να σας ευχηθεί για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου: ο καλλιτέχνης από το Μπρίστολ δημιούργησε μια καινούργια τοιχογραφία στη γενέτειρά του, η οποία χαιρετίστηκε ως «Valentine’s Day Banksy» πριν ακόμα ο ίδιος βεβαιώσει τη γνησιότητα του έργου του στον λογαριασμό του στο Instagram, την Πέμπτη το βράδυ.

Ήδη, οι θαυμαστές του συρρέουν για να τραβήξουν selfies μπροστά στο έργο, στο οποίο απεικονίζεται ένα μικρό κοριτσάκι που έχει στρέψει μια σφεντόνα προς τον ουρανό, ενώ μια έκρηξη ζωηρόχρωμων κόκκινων λουλουδιών σχηματίζεται πιο ψηλά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Banksy (@banksy) στις


«Εμείς γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε στο Μπρίστολ, και είναι τόσο συναρπαστικό» είπε, στην εφημερίδα Guardian, η Κέλι Γούντραφ, εκ των ιδιοκτητών του κτηρίου σε τυφλή όψη του οποίου εμφανίστηκε η τοιχογραφία του Banksy. «Συνέχιζα σχεδόν να στριγκλίζω, και δεν σταμάτησα να χαμογελάω όλη μέρα» πρόσθεσε.

Οι ιδιοκτήτες του κτίσματος κάλυψαν το έργο με Plexiglass για να το προστατεύσουν ακόμη και πριν ο Banksy δηλώσει επισήμως ότι είναι δημιούργημά του.

Το έργο «ενδέχεται να προσελκύσει πολλούς τουρίστες και να γεννήσει ενδιαφέρον, πράγμα το οποίο θα είναι καλοδεχούμενο από τους κατοίκους και τις τοπικές επιχειρήσεις» δήλωσε στο BBC, το μέλος του δημοτικού συμβουλίου του Μπρίστολ, Άφζαλ Σαχ.

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024