Ο δημοσιογράφος, Θανάσης Αναγνωστόπουλος, «περνάει» από κόσκινο όλη την ελληνική σόουμπιζ!

View this post on Instagram

It’s a lazy Afternoon #rest #workfree #lazytuesday

A post shared by Thanasis Anagnostopoulos (@thanasis__anagnostopoulos) on

Η γυμνή φωτογράφιση του Σάββα Πούμπουρα

«Σε μια γυμνή φωτογράφιση θυμάμαι την περίπτωση του Σάββα Πούμπουρα, είχε σηκώσει ένα κορίτσι και ήταν από πίσω το πλάνο. Είχε κάτσει ο Σάββας κανονικά πίσω με ανοιχτά τα πόδια και του λέω μαζέψου λίγο! Δεν είχε θέμα», αποκάλυψε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

Το παράπονο από την Μαρινέλλα

«Τη Μαρινέλλα πάντα την θέλουμε και πάντα είναι καλή στις συνεντεύξεις. Η Μαρινέλλα κάνει μόνο μία συνέντευξη στην Ελλάδα σε κάποιον συγκεκριμένο και μία στην Κύπρο»

Η αποκάλυψη του Άγγελου Μπράτη

«Η τελευταία αποκάλυψη που με ξάφνιασε ήταν αυτή του Άγγελου Μπράτη, ο οποίος είπε μόνος του κάτι προσωπικό χωρίς να υπάρχει καμία συνεννόηση από πριν, χωρίς καν η ερώτηση να προσεγγίζει το ίδιο θέμα. Μάλιστα, εμείς δεν το πήγαμε και παραπέρα, ήταν σαν να ακούσαμε κάτι άσχετο» είπε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

«Ο Απόστολος Γκλέτσος ήταν ασυνεπής»

«Ο Απόστολος Γκλέτσος ήταν ασυνεπής. Είχαμε κανονίσει σε μια εκπομπή το 2000 ταξίδι στο Λονδίνο. Δεν ήταν εύκολο να πας τότε στο Λονδίνο 4-5 άτομα συνεργείο. Περίμεναν όλοι στο αεροδρόμιο να έρθει ο Αποστόλης. Δεν ήρθε ποτέ! Δεν το έκανε από κ…οπαιδισμό, απλώς, στο σύστημα αξιών που είχε στο κεφάλι του η καθυστέρηση και η συνέπεια δεν είχαν αρχική θέση»

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο