Τι αποκάλυψε η Κάτια Ταραμπανκό για τον νέο της σύντροφο σε πρόσφατη συνέντευξη της;

https://www.instagram.com/p/B68qq_rJIAW/

«Έπαθα σοκ όταν είδα τον Γιάννη στον τελικό, αλλά ήξερα ότι έπρεπε να αφήσω το συναίσθημα στην άκρη. Ήταν λήψη τελικού, και δεν έπρεπε να το αφήσω να με επηρρεάσει.»

«Το δαχτυλίδι ήταν περισσότερο μια πρόταση επανασύνδεσης, γιατί δεν ήταν ξεκάθαρη η κατάσταση της σχέσης στην οποία βρισκόμασταν. Ήταν μια πρόταση να ξαναείμαστε μαζί. Ήμασταν μαζί δυο χρόνια σχεδόν. Μία χωρίζαμε, μία ήμασταν μαζί. Μαζί δεν κάναμε και χώρια δε μπορούσαμε, παλιά. Ήταν τότε στη φάση που δεν ήμασταν μαζί. Με στήριξε πάρα πολύ όσο ήμουν στο παιχνίδι. Και ήρθε με την καλή του διάθεση να τα ξαναβρούμε…», περιγράφει το μοντέλο Κάτια Ταραμπανκό.

«Ο Γιάννης δε με πήρε τηλέφωνο μετά τον χωρισμό μας και την αποκάλυψη της νέας μου σχέσης.  Το γεγονός ότι βγήκε και μίλησε… Ό,τι θέλει ας κάνει, είναι επιλογές του».

Ο νέος σύντροφος

«Το μυαλό του ήταν αυτό που με κέρδισε και μου κίνησε το ενδιαφέρον, φάνηκε από τις πρώτες μας συζητήσεις ότι ο άνθρωπος έχει πολύ μυαλό και έχει πολλά πράγματα να με μάθει!», είπε η Κάτια, που αποκάλυψε ότι γνωρίστηκαν μέσα από κοινή παρέα.

Επίσης,  η Κάτια Ταραμπανκό αποκάλυψε : «Ο σύντροφός μου είναι ανοιχτόμυαλος και κοιτάμε μόνο το μαζί», δήλωσε.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο