Είστε ελεύθερη κι ωραία. Βγαίνετε ραντεβού κι ενώ τα πάτε καλά μια βδομάδα μετά σας συνέβη το ίδιο και με έναν ακόμη. Ψυχραιμία! Τα πράγματα είναι πιο απλά από ό,τι νομίζετε.

Πειραματιστείτε

Η αποκλειστικότητα δεν είναι δεδομένη όταν πρωτογνωρίζουμε έναν άνθρωπο, επομένως γιατί να μην δοκιμάσετε να βγείτε κάποια ραντεβού και με τους δύο; Σε γενικές γραμμές, δεν είστε υποχρεωμένη να μοιραστείτε μαζί τους αυτή την πληροφορία.

Αν όμως σας ρωτήσει ή αν δείτε πως η γενικότερη στάση του γύρω από τις ερωτικές σχέσεις υπονοεί ότι θα τον ενοχλούσε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, καλό είναι να σταθείτε ειλικρινής. Στο κάτω – κάτω μια τέτοια διαφωνία ενδέχεται να είναι ενδεικτική και για τη γενικότερη συμβατότητά σας.

Συγκρίνετε

Δεν εννοούμε να κάνετε μια λίστα με τα προτερήματα και τα ελαττώματά τους. Ωστόσο, υπάρχουν τρόποι να συγκρίνετε τα δικά σας συναισθήματα για τον καθένα. Συνήθως όταν κάποιος μας αρέσει πολύ, έχουμε την τάση να τον βλέπουμε τέλειο.

Επομένως, αξίζει να σκεφτείτε αν τοποθετείτε τον έναν από τους δύο σε υψηλότερο βάθρο από τον άλλο. Άλλες ενδείξεις είναι το με ποιον από τους δύο επιδιώκετε να βρίσκεστε ή να επικοινωνείτε συχνότερα, αλλά και η διάρκεια αυτών των επαφών.

Δείτε το μέλλον

Κάποιοι άνθρωποι μας ενθουσιάζουν επειδή ταιριάζουμε πραγματικά και κάποιοι επειδή μπορούν να μας προσφέρουν αυτό που έχουμε ανάγκη σε μια πολύ συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Για να διακρίνετε τι συμβαίνει με τον καθένα από τους υποψήφιους συντρόφους, θα πρέπει να αναλογιστείτε την κοσμοθεωρία και τον χαρακτήρα του καθενός. Με ποιον μπορείτε να φανταστείτε μια ισορροπημένη σχέση; Τίνος οι απόψεις, οι επιδιώξεις και η στάση ζωής θυμίζουν περισσότερο τις δικές σας;

Αποφασίστε

Η μονογαμία δεν αποτελεί μονόδρομο ούτε σε αυτή την περίπτωση. Παρ’ όλα αυτά, αν έχετε λόγους να πιστεύετε πως είναι η μόνη εκδοχή που σας καλύπτει, είναι σημαντικό να πάρετε μια απόφαση και να την τηρήσετε.

Όταν επιλέξετε τον έναν από τους δύο, προσπαθήστε να είστε ξεκάθαρη απέναντι σε εκείνον που δεν… πέρασε στην επόμενη φάση. Αν είχε βιώσει τον αντίστοιχο ενθουσιασμό, ενδεχομένως έχει ανάγκη από ένα «κλείσιμο» που να βγάζει νόημα.

Δεν χρειάζεται να του πείτε ότι υπάρχει κάποιος άλλος αν δεν αισθάνεστε άνετα με αυτό, όμως θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι δεν του έχετε αφήσει περιθώριο να πιστεύει ότι θα αλλάξετε γνώμη.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο