Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τότε καταλαβαίνεις ότι πέρασε ο έρωτας

Τότε καταλαβαίνεις ότι πέρασε ο έρωτας

Είναι προφανές ότι δε θα είναι όλα ρόδινα

Νιώθεις την ανάγλη να ξαναπεράσετε τα ίδια που είχατε στην αρχή. Νιώθεις ότι δεν είστε το ίδιοι ερωτευμένοι πια και αυτό σου προξενεί άγχος για το άμεσο μέλλον.

Σταδιακά αλλάζουν τα συναισθήματα

Τα συναισθήματά σας δεν είναι στην πιο παρόμοια φάση με την αρχή της σχέσης σας και αυτό ίσως να σε θλίβει πιο πολύ. Θυμάσαι πόσο πιο ενθουσιασμένοι ήσαστε στην αρχή και πόσο ενθουσιασμένοι δεν είσαστε στο παρόν.

Κάθε άνθρωπος βιώνει διαφορετικά τον έρωτα σε μία σχέση. Για άλλους είναι το κορυφαίο στοιχείο ενώ για άλλους είναι χαμηλά στη λίστα. Συνεπώς, αν δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς αυτό, είναι ίσως και ο λόγος που έχετε απομακρυνθεί σεξουαλικά. Πρέπει να φανείς ειλικρινής με τον εαυτό σου ώστε να κάνεις το ίδιο και με το σύντροφό σου.

Εξελίξεις στο άμεσο μέλλον

Σε συνέχεια του προηγούμενου, μετά τον έρωτα, έρχεται η επόμενη φάση στη σχέση του ζευγαριού. Αυτό σηματοδοτεί μία νέα περίοδο και αυτό κρύβει κάποιες δυσκολίες. Μπορεί να χρειάζεσαι χρόνο μέχρι να προσαρμοστείς γιατί ενδεχομένως, δεν έχεις περάσει ξανά την ίδια φάση ή νιώθεις ότι όλα αλλάζουν. Πάρε το χρόνο σου και μοιράσου τις σκέψεις με το σύντροφό σου.

Αν όμως βλέπεις ότι ενώ έχει έρθει το στάδιο της αγάπης, δεν υπάρχει ο ίδιος ενθουσιασμός αλλά υπάρχει μια συνήθεια, τότε τα πράγματα είναι χειρότερα. Είναι χειρότερα από την άποψη ότι τον αγαπάς σαν άνθρωπο και σε αγαπά σαν άνθρωπο, αλλά όχι σε επίπεδο ερωτικό ή σαρκικό ή έστω σε επίπεδο συντρόφου.

Μη μπερδεύεις την αγάπη που έχει ανθρώπινο ενδιαφέρον, με την αγάπη που έχει ένας σύντροφος με έναν άλλον άνθρωπο.

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024