Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα τρία αυτά ζώδια έχουν τρομερό άγχος

Τα τρία αυτά ζώδια έχουν τρομερό άγχος

Το άγχος είναι σχεδόν η καθημερινότητά τους

Η λύση για να μην έχουν άγχος είναι προφανώς να επισκεφθούν κάποιον ειδικό επί του θέματος και να μην έχουν ταμπού να το αντιμετωπίσουν.

Παρθένος

Το συγκεκριμένο ζώδιο είναι γνωστό ότι υπερ-αναλύει τα πάντα με αποτέλεσμα να ηρεμεί πολύ δύσκολα και σπάνια. Πραγματικά κάνει αγώνα για να μειώσει το άγχος στη ζωή του, ωστόσο είναι αυτό που καταρρίπτει όλα τα ρεκόρ στρες και νευρικότητας.

Οι κρίσεις πανικού είναι συχνό φαινόμενο, που οφείλονται κυρίως στα εργασιακά ή την υγεία του, ενώ μπορεί να έχει ξέφρενα ξεσπάσματα ή να υστεριάσει, αν κάτι δεν πάει σύμφωνα με τα πλάνα του.

Ιχθύς

Ο Ιχθύς είναι πάρα πολύ ευαίσθητος και αυτό έχεις ως αποτέλεσμα η διάθεσή του να αλλάζει πολύ εύκολα. Αυτό συμβαίνει επειδή επηρεάζεται αρκετά από αυτά που συμβαίνουν στο περιβάλλον του, αν ακούσει ότι συνέβη κάτι κακό, μπορεί να πάθει σοκ.

Έχει την τάση να εσωτερικεύει τα συναισθήματά του και να τον πιάνει ταχυκαρδία και να ιδρώνουν τα χέρια του. Καταλαμβάνεται από φοβίες, θεωρεί ότι τα πάντα θα καταρρεύσουν και παρά τις προσπάθειές του, δεν καταφέρνει να αποσπάσει την προσοχή του.

AdTech Ad

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως έχει την τάση να εσωτερικεύει το στρες και να μην ξεσπά σε κλάματα ή σε κάποιο συναίσθημα για να ηρεμήσει. Αγχώνεται όταν πραγματικά γίνεται κάτι κακό και προσπαθεί να είναι ψύχραιμος και συγκεντρωμένος. Το άγχος του μπορεί να προκύπτει για το γεγονός ότι συχνά αφήνει πολλά θέματα άλυτα με αποτέλεσμα η διάθεσή του να επιδεινώνεται και να μην το καταλαβαίνει σε σταδιακό επίπεδο.

Sports in

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024