Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Για αυτόν τον λόγο η εμπειρία της γυναίκας στον ερωτικό τομέα παίζει καθοριστικό ρόλο

Για αυτόν τον λόγο η εμπειρία της γυναίκας στον ερωτικό τομέα παίζει καθοριστικό ρόλο

Σε σχέση με την εμπειρία του άντρα που η συμπεριφορά του και τα «θέλω» του κατά τη διάρκεια μιας σχέσης είναι πιο σταθερά

Στις σεξουαλικές σχέσεις, είναι φυσικό να υποθέσουμε ότι οι εμπειρίες και των δύο θα επηρεάσουν σημαντικά τη διάρκεια της σχέσης και την ικανοποίηση. Ωστόσο, η διαφορετική έρευνα σε διαφορετικούς τομείς της σεξουαλικής εμπειρίας υποδηλώνει άλλα.

Στις ετεροφυλοφιλικές σχέσεις, η σεξουαλική εμπειρία των γυναικών έχει μεγαλύτερο αντίκτυπο από ό,τι αυτή των αντρών τόσο στη συντήρηση της σχέσης όσο και στην ικανοποίηση της σχέσης.

Φιλί

Η εμπειρία των γυναικών επισημαίνει ότι το φιλί έχει μεγαλύτερο αντίκτυπο στις μελλοντικές σεξουαλικές και ρομαντικές σχέσεις τους από την εμπειρία των ανδρών όταν φιλάνε. Ενώ το φιλί δεν είναι αποκλειστικά σεξουαλική συμπεριφορά, είναι συχνά ένα σημαντικό μέρος της σεξουαλικής εμπειρίας.

Οι ετερόφυλοι άνδρες και γυναίκες βλέπουν τα φιλιά διαφορετικά. Σε έρευνα διαπιστώθηκε ότι όταν ο άντρας φιλάει μια γυναίκα, η γυναίκα βαθμολογεί τη γεύση και τη μυρωδιά του στόματος και της αναπνοής ενός συντρόφου ως πιο σημαντικό παράγοντα από ό,τι κάνουν οι άνδρες για να αποφασίσουν εάν θα συνεχίσουν να φιλιούνται.

Επιπλέον, το φιλί είναι ένας σημαντικός παράγοντας στις αποφάσεις των γυναικών σχετικά με το αν πρέπει να κάνουν σεξ. Οι περισσότερες γυναίκες (αλλά όχι οι περισσότεροι άνδρες) λένε ότι δεν θα σκέφτονταν να κάνουν σεξ χωρίς πρώτα να φιλήσουν έναν πιθανό σύντροφο και δεν θα έκαναν σεξ με κάποιον που δίνει άσχημα φιλιά. Επιπλέον, αν και το φιλί παραμένει σημαντικό για τις γυναίκες κατά τη διάρκεια των σχέσεών τους, για τους άνδρες, το φιλί γίνεται λιγότερο σημαντικό καθώς οι σχέσεις εξελίσσονται.

Η εμπειρία των γυναικών με το φιλί φαίνεται να είναι πιο σημαντική από την ανδρική στη μελλοντική σεξουαλική συμπεριφορά τους, καθώς και τις μακροχρόνιες σχέσεις τους. Οι συγγραφείς υποστηρίζουν ότι το φιλί βοηθά τις γυναίκες να αξιολογήσουν την υγεία και την ποιότητα των δυνητικών ανδρών συντρόφων τους, καθώς και τις δυνατότητες δέσμευσής τους στη σχέση.

Οργασμός

Οι οργασμοί των γυναικών μπορούν επίσης να λειτουργήσουν για να βοηθήσουν στην αξιολόγηση της ποιότητας των πιθανών μακροπρόθεσμων συντρόφων. Οι γυναίκες των οποίων οι άντρες σύντροφοι είναι πιο ελκυστικοί αναφέρουν επίσης ότι βιώνουν πιο συχνά οργασμούς.

Επειδή τόσο η σωματική ισορροπία όσο και η σωματική ελκυστικότητα συνδέονται με την γενετική ποιότητα, οι οργασμοί των γυναικών μπορεί να βοηθήσουν να τους οδηγήσουν σε καλύτερους μακροπρόθεσμους συντρόφους.

Η σεξουαλική επιθυμία των γυναικών συνδέεται στενότερα με την ικανοποίηση της σχέσης των ζευγαριών με τους άνδρες. Σε δύο διαχρονικές μελέτες, οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι τα επίπεδα της σεξουαλικής επιθυμίας των γυναικών ήταν πολύ πιο μεταβλητά από ό,τι των ανδρών με την πάροδο του χρόνου.

Ενώ τα επίπεδα σεξουαλικής επιθυμίας των ανδρών παρέμειναν υψηλότερα και πιο σταθερά από ό,τι των γυναικών κατά τη διάρκεια και των δύο μελετών, τα επίπεδα επιθυμίας των γυναικών τείνουν να μειώνονται κατά τα πρώτα χρόνια του γάμου.

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024