Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έτσι θα κάνεις το καλύτερο στοματικό

Έτσι θα κάνεις το καλύτερο στοματικό

Άσε τα πολλά λόγια και πήγαινε στις πράξεις επιτέλους

Το στοματικό σεξ είναι από τις πιο ευχάριστες και ικανοποιητικές εμπειρίες κατά τη διάρκεια του σεξ. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα ικανοποιήσεις τον άλλον αν το κάνεις με τον λάθος τρόπο.

Δεν είναι κάτι «πρόχειρο»

Αν η ίδια νιώθεις ότι είσαι σε μια φάση που δε σου βγαίνει να το κάνεις, τότε μην το κάνεις. Μην πιέζεις τον εαυτό σου  να κάνεις κάτι που δε σου φαίνεται ωραίο και πόσο μάλλον μην επιτρέψεις σε κανέναν να σε πρήξει μέχρι να το κάνεις η ίδια.

Μη μιλάς καλέ

Κάνεις στοματικό και προσπαθείς να μιλήσεις; Πού το έχεις δει αυτό κούκλα μου; Αν μιλήσεις κινδυνεύει ο άλλος από τραυματισμούς. Έχεις δόντια. Το ξεχνάς; Απόλαυσέ το καθώς θα είναι μια από τις λίγες στιγμές μες στη μέρα που θα απολαύσετε ταυτόχρονα χωρίς να μιλάτε.

Κοίτα τον στα μάτια

Είναι αρκετά καλό να κρατάς μια επικοινωνία μαζί του. Επικοινωνία μη λεκτικής φύσεως χρυσή μου. Κοίτα τον και δείξε του πόσο ποθείς το σώμα του σε κάθε εκατοστό. Δείξε του με το λάγνο βλέμμα σου ότι αυτό είναι που ποθείς και θέλεις.

Άσε τον να παίξει με το πρόσωπό σου

Το να χρησιμοποιεί το μόριό του στη γύρω περιοχή είναι μια τέλεια φαντασίωση και πράξη για κάθε άντρα. Ίσως γιατί έτσι δείχνεις ότι ποθείς τον ίδιο σε μεγάλο βαθμό και του επιτρέπεις να βρίσκεται όπου θέλει πάνω σου.

Οργασμός

Αυτό είναι δική σου απόφαση, αν θες να ολοκληρώσει εντός της στοματικής κοιλότητας ή εκτός (κατάλαβες τι εννοούμε προφανώς). Αν καπνίζει πάντως μην περιμένεις γεύση ανανά με φράουλα και γκρέιπφρουτ.

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024