Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αλήθειες που πρέπει να ξέρεις για τον έρωτα

Αλήθειες που πρέπει να ξέρεις για τον έρωτα

Ο έρωτας είναι από τα πιο περίπλοκα και συνάμα δυνατά συναισθήματα

Είναι μια μεγάλη αλήθεια ότι ο έρωτας συνιστά μια σημαντική κατάστασγ για ένα άτομο, καθόσον αλλάζει όλη καθημερινότητά του και η συνήθεια.

Αγάπη και χάος

Είναι λογικό να θεωρείται χάος η αγάπη. Λογικό παράλογο ίσως. Αν σκεφτεί κανείς το γεγονός ότι ο έρωτας και η αγάπη έχουν ως αποτέλεσμα να μη γίνεται να λειτουργήσει το άτομο με πλήρη έλεγχο και λογική αλλά κυρίως με συναίσθημα άγχος και θλίψη.

Είναι χάος γιατί οι σκέψεις είναι άτακτες και δε μπορούν να οργανωθούν καθόλου. Η ίδια η νευροχημεία διαταράσσεται και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μη μπορεί βιολογικά το άτομο να νιώθει ηρεμία και πραότητα.

Έλξη στην απόρριψη

Η απόρριψη συχνά οδηγεί σε «έλξη απογοήτευσης», η οποία κάνει ένα άτομο να αγαπάει εκείνον που τον έδιωξε ακόμα περισσότερο. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι για εγωιστικούς κυρίως λόγους, το άτομο δε δέχεται την απόρριψη και παράλληλα ρομαντικοποιεί περαιτέρω αυτόν που τον απορρίπτει με αποτέλεσμα να μην κοιτάει αλλού ή σε εκείνος που του δίνει περισσότερη αγάπη.

Έλξη

Οι περισσότερες γυναίκες σε όλο τον κόσμο είναι πιο πιθανό να ερωτευτούν εκείνους  που έχουν φιλοδοξία, εκπαίδευση, πλούτο, σεβασμό, αυτάρκεια, αίσθηση χιούμορ και εκείνους που είναι ψηλότεροι. Οι γυναίκες προτιμούν επίσης τα διακριτικά ζυγωματικά και μια ισχυρή γνάθο, τα οποία συνδέονται με τα επίπεδα τεστοστερόνης.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024