Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Oscars 2020 : Τα προγνωστικά της τελευταίας στιγμής - Τα «σιγουράκια» και η έκπληξη (;)

Oscars 2020 : Τα προγνωστικά της τελευταίας στιγμής – Τα «σιγουράκια» και η έκπληξη (;)

Λίγο πριν τα στοιχήματα «κλειδώσουν» και η τελετή των Oscar ξεκινήσει, ρίχνουμε μια ματιά στα τελευταία στοιχήματα, τα οποία μπορεί να μην πέφτουν πάντα μέσα, όμως δείχνουν την... τάση

Λίγο πριν τα στοιχήματα «κλειδώσουν» και η τελετή των Oscar ξεκινήσει, ρίχνουμε μια ματιά στα τελευταία στοιχήματα, τα οποία μπορεί να μην πέφτουν πάντα μέσα, όμως δείχνουν την… τάση.

Δεν υπάρχει καλύτερο παράδειγμα για το παραπάνω από το Oscar καλύτερης ταινίας. Αυτό γιατί ενώ φαινόταν πως το 1917 του Σάμ Μέντες το… έχει πάρει ήδη σπίτι του, τις τελευταίες μέρες, ενώ προηγείται ακόμα, νιώθει την καυτή ανάσα των Παράσιτων.

Οι αποδόσεις πλέον έχουν διαμορφωθεί ως εξής στο 1,65 το 1917, στο 2,50 (από 5) τα Παράσιτα, ενώ ακολουθούν το Τζόκερ με 15 και το Κάποτε στο Χόλιγουντ με 18. Από κει και πέρα οι υπόλοιπες ταινίες δεν έχουν και… πολλές ελπίδες. Λέτε;

Όσον αφορά στο Α’ ανδρικό ρόλο ο Χοακίν Φίνιξ, ως Τζόκερ, έχει… κάνει ήδη χώρο σε ένα ράφι του σαλονιού του για το αγαλματίδιο, αφού τα στοιχήματα τον δίνουν στο 1.01. Ο μόνος αξιόλογος αντίπαλος που έχει, ο Άνταμ Ντράιβερ (Ιστορία Γάμου)έχει 15 και θεωρείται από δύσκολο έως απίθανο. Οι υπόλοιπες υποψηφιότητες, απλά -αν και όλες τους είναι πολύ καλές- απλώς… γεμίζουν τη λίστα των υποψηφιοτήτων.

Ίδια κατάσταση επικρατεί και στον Β’ γυναικείο ρόλο, όπου η Ρενέ Ζελβέγκερ, ως Τζούντι, δεν αναμένεται να αντιμετωπίσει πρόβλημα. Η μόνη που μπορεί να τους το στερήσει είναι η Σκάρλετ Γιόχανσον για την Ιστορία Γάμου στο 11.

Για το Oscar σκηνοθεσία, τα πράγματα μοιάζουν να έχουν ξεκαθαρίσει, αφού κανείς, είτε του αρέσει το 1917 είτε όχι, δεν μπορεί να αμφισβητήσει την καινοτομία που έφερε το «μονοκάμερο» γύρισμα του Σαμ Μέντες. Εξού και η απόδοσή του στο 1.22. Από κοντά και ο Μπονγκ Τζουν Χο, των Παράσιτων, με απόδοση γύρω στο 4. Ο Ταραντίνο, για το Κάποτε στο Χόλιγουντ στο 18 δείχνει πολύ δύσκολο να απειλήσει.

Τέλος, για Β΄ανδρικό και Β’ γυναικείο ρόλο Μπραντ Πιτ και Λόρα Ντερν με 1.03 και 1.05 αντίστοιχα φαίνεται πως θα κάνουν… περίπατο μέχρι τη σκηνή για να παραλάβουν το αγαλματίδιό τους.

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024