Ο Ταύρος είναι ένα ευαίσθητο ζώδιο που έχει ως βασικό του στόχο να έχει μια σταθερή ζωή στον ερωτικό τομέα, καθώς επίσης και να κάνει κάποτε οικογένεια. Μέχρι να φτάσει στο σημείο εκείνο όμως κανείς δεν είπε ότι όλα είναι εύκολα.

Γιατί ζηλεύει;

Ενδεχομένως έχει να κάνει με το ότι δε νιώθει και τις λιγότερες ανασφάλειες πάνω στη γη. Έχει αρκετές ανασφάλειες για πράγματα πάνω στο οποίο ο ίδιος δεν έχει τον έλεγχο. Και επειδή γενικά δε θέλει να ελέγχει μια σχέση ή να τη χειρίζεται, δεν πρόκειται στην ουσία να δείξει ότι ζηλεύει.

Κατά βάση ζηλεύει επειδή θεωρεί ότι ο σύντροφός του θα βρει ένα άτομο το οποίο θα τον αντικαταστήσει ως σύντροφο ή ως εραστή. Και μόνο σε αυτήν την ιδέα λοιπόν τα πράγματα χειροτερεύουν στην ψυχολογία του Ταύρου, ο οποίος κατά βάση θέλει την ηρεμία του.

Εξήγησέ του

Καλό θα ήταν να του κάνεις συχνά ξεκάθαρο ότι ζηλεύει χωρίς λόγο. Εξήγησέ του όμως ότι η ζήλια του έχει συνάφεια με μη πραγματικά γεγονότα και δώσε του να καταλάβει ότι κανένας δε θα τον αντικαταστήσει.

Αν του δείχνεις ότι τον θες, ότι θέλεις να κάνετε κοινά πλάνα και όνειρα μαζί, αυτός θα νιώθει αρκετά πιο άνετα μαζί σου με αποτέλσμα να μην έχει το πρωταρχικό άγχος.

Γράψτε το σχόλιό σας