Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Οι βρύσες αντί για νερό έβγαζαν... μπύρα, μπράντι και ρούμι

Οι βρύσες αντί για νερό έβγαζαν… μπύρα, μπράντι και ρούμι

Μπίρα, μπράντι και ρούμι έρεαν από τις βρύσες ενός συγκροτήματος διαμερισμάτων στη Κεράλα της νότιας Ινδίας, όταν εργάτες έριξαν μεγάλη ποσότητα αλκοόλ σε ένα πηγάδι αναμειγνύοντάς το με τις προμήθειες νερού στη γύρω περιοχή.

Μπίρα, μπράντι και ρούμι έρεαν από τις βρύσες ενός συγκροτήματος διαμερισμάτων στη Κεράλα της νότιας Ινδίας, όταν εργάτες έριξαν μεγάλη ποσότητα αλκοόλ σε ένα πηγάδι αναμειγνύοντάς το με τις προμήθειες νερού στη γύρω περιοχή.

Το θέμα προέκυψε, όπως αναφέρει το CNN όταν οι ένοικοι των διαμερισμάτων των Solomon’s Avenue Apartments παρατήρησαν έκπληκτοι το σκούρο χρώμα του νερού που ανάβλυζε από τις βρύσες τους.

«Όταν ανοίξαμε τη βρύση, άρχισε να βγαίνει καφέ νερό», είπε στο CNNi ο Joshy Malikkal, επί 47 χρόνια ένοικος ενός εκ των διαμερισμάτων.

Όταν πήγαμε να τσεκάρουμε τη δεξαμενή, είδαμε ότι υπήρχε μια πετρελαιοειδής επίστρωση στην επιφάνεια και μια δυσωδία προερχόταν από αυτήν».

Ο ένοικος είπε ότι την προηγούμενη μέρα εργάτες έσκαβαν μια τρύπα με στόχο να απομακρύνουν αλκοόλ από το παρακείμενο Rachna Bar and Hotel. Σύμφωνα με τις αρχές της Κεράλα, συνολικά 6.000 λίτρα αλκοόλ ήταν αποθηκεμένα εκεί.

«Το αλκοόλ είχε λήξει και φυλασσόταν εκεί από το 2014, οπότε σκάψαμε μια τάφρο προκειμένου να το διοχετεύσουμε. Δυστυχώς αυτό έπεσε σε ένα διπλανό πηγάδι μολύνοντας το νερό που έφτανε στο διπλανό συγκρότημα διαμερισμάτων», δήλωσε τοπικός αξιωματούχος στο CNNi.

Ως αποτέλεσμα, μπράντι, μπίρα και ρούμι πέρασαν στις βρύσες των κατοικιών, με αποτέλεσμα οι 18 οικογένειες που ζουν εκεί να καταφύγουν στην τοπική κοινότητα. «Μέχρι στιγμή μας έχουν δώσει 5.000 λίτρα νερού, αλλά δεν αρκούν για τόσους ανθρώπους», λέει ο Maliakkal.

Το 2014 η αγορά αλκοόλ απαγορεύτηκε στην Κεράλα, ωστόσο οι περιορισμοί χαλάρωσαν το 2017.

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024