Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μην είσαι σίγουρη ότι ξέρεις πλήρως τον σύντροφό σου

Μην είσαι σίγουρη ότι ξέρεις πλήρως τον σύντροφό σου

Μη θεωρείς δεδομένο ότι τον ξέρεις 100% γιατί αυτό δε γίνεται

Μη νομίζεις ότι επειδή είστε μαζί για πολύ καιρό ξέρεις πλήρως τι νιώθει και τι σκέφτεται ο σύντροφός σου. Να αφήνεις πάντοτε μια αμφιβολία και μια πιθανότητα ανοιχτή γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου παρουσιαστεί.

Ότι έχεις ενδείξεις ότι τον κατανοείς, είναι κάτι τελείως διαφορετικό από το να πεις ότι είσαι σίγουρη για το τι θέλει γενικά.

Ότι η σχέση πηγαίνει καλά

Δεν εννοούμε ότι πρέπει να αμφισβητείτε τα πάντα, ωστόσο είναι απαραίτητο να μιλάτε ανά διαστήματα με τον ή τη σύντροφό σας για να επιβεβαιώνετε ότι η σχέση σας βρίσκεται σε καλό σημείο

. Αρκετοί άνθρωποι δυσκολεύονται να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους, με αποτέλεσμα όταν το κάνουν να έχουν ήδη φτάσει στο μη περαιτέρω. Ξεκινήστε μιλώντας για πράγματα που θα θέλατε εσείς να βελτιωθούν και ζητήστε από το άλλο σας μισό να κάνει το ίδιο, δείχνοντάς του ότι δεν θα αντιμετωπίσετε αρνητικά την ειλικρίνειά του.

Ότι ξέρετε τι απολαμβάνει στο σεξ

Έχει περάσει πολύς καιρός από όταν ακόμη ανακαλύπτατε ο ένας το σώμα και τη σεξουαλικότητα του άλλου, και ίσως αυτό σας κάνει να πιστεύετε ότι πλέον δεν υπάρχει κάτι που να μένει να συζητηθεί. Ωστόσο, η σεξουαλικότητά μας εξελίσσεται μέσα στο χρόνο και ίσως αυτή ακριβώς η αίσθηση της σταθερότητας να αποτρέπει τη σύντροφό σας από το να σας μιλήσει για τις επιθυμίες της.

Ότι έχετε τον ίδιο ορισμό περί καθαριότητας

Υπάρχει περίπτωση ο σύντροφός σας να μην παίζει με τα νεύρα σας όταν σας λέει ότι ο νιπτήρας είναι καθαρός – απλώς δεν θεωρεί βρωμιά τις τρίχες που άφησε μετά το ξύρισμα. Χωρίς εντάσεις και επιθετικότητα, εξηγήστε ο ένας τον άλλο τι προσδοκίες έχετε για το χώρο στον οποίο ζείτε και προσπαθήστε να βρείτε συμβιβαστικές λύσεις.

Τέτοιου είδους μικροπράγματα μπορεί στην αρχή να γίνονται έναυσμα για μία σχεδόν χαριτωμένη γκρίνια, όμως στην πορεία ίσως εκληφθούν ως έλλειψη σεβασμού και οδηγήσουν σε ρήξη.

Sports in

Το ξέσπασμα του Βαγγέλη Μαρινάκη στο πέναλτι που χάρισε την πρόκριση στην Κ19 στον τελικό (vid)

Δείτε πως «ξέσπασε» ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο νικητήριο πέναλτι του Λιατσικούρα το οποίο χάρισε την πρόκριση στον Ολυμπιακό για τον τελικό του Youth League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024