Δε χωρίζουν όλα εύκολα. Κάποια είναι αρκετά ευαίσθητα για να το κάνουν και τους φαίνεται δύσκολο. Δε θέλουν να χάσουν αυτό που έχουν μέσω ενός χωρισμού και δίνουν ευκαιρίες συνέχεια.

Κριός

Γιατί μπορεί να είναι υποστηρικτικός ο σύντροφός τους στο θέμα της δουλειάς και της καριέρας του.

Ταύρος

Γιατί θέλει ένα μέλλον στο οποίο θα κάνει οικογένεια και θα έχει μια σταθερότητα. Χωρίζει δύσκολα.

Δίδυμοι

Όταν του προσφέρει καλή παρέα ο σύντροφός του, δεν πρόκειται να μπει στη διαδικασία να χωρίσει. Περνάει καλά.

Καρκίνος

Έχει κάνει όνειρα μαζί του και δε θα τα αφήσει έτσι απλά επειδή κάτι μπορεί να μην πήγε καλά. Θα προσπαθεί να είναι μαζί.

Λέων

Αν ο σύντροφός του του προσφέρει απλόχερα την επιλογή να έχει τον χρόνο και τον χώρο του, δεν πρόκειται να χωρίσει. Περνάει ωραία.

Παρθένος

Αν τα πράγματα είναι σχετικά ήρεμα και όχι συνεχείς εντάσεις και γκρίνια, τότε ο Παρθένος δε θα χωρίσει μια μέρα γιατί έτσι του ήρθε.

Ζυγός

Είναι σίγουρο ότι θα προσπαθήσει για μια σχέση που του προσφέρει αρμονία και σταθερότητα. Ειδικά αν η σχέση του είναι και ο καλύτερός του φίλος συγχρόνως.

Σκορπιός

Όταν περνάνε μαζί συναισθηματικές φάσεις που ο ένας «εξυψώνει» τον άλλον, είναι σαφές ότι δε θα φύγει από μια τέτοια σχέση.

Τοξότης

Αν ο σύντροφός του τον ακολουθεόι στα ταξίδια του, τότε φυσικά και δε θα χωρίσει για κανέναν λόγο. Είναι περιπετειώδες ζώδιο.

Αιγόκερως

Θα προσπαθήσει για μια σχέση αν το άτομο που έχει δίπλα του είναι κυνικό, ειλικρινές και σκέφτεται λογικά και όχι τόσο συναισθηματικά.

Υδροχόος

Αν ο άλλος είναι ένα προοδευτικό άτομο και πολύ «μπροστά» σε σχέση με το συντηρητικό πλαίσιο που ο Υδροχόος βρίσκεται, θα είναι πολύ ερωτευμένος μαζί του.

Ιχθύς

Είναι δύσκολο να χωρίσει ένας Ιχθύς. Όταν ο άλλος του προσφέρει κοινά όνειρα και στόχους προφανώς και δε θα τον αφήσει έτσι απλά.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο