Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τον Οκτώβριο η δεύτερη σεζόν του «The Mandalorian»

Τον Οκτώβριο η δεύτερη σεζόν του «The Mandalorian»

O δημιουργός της πρώτης live action σειράς από τον κόσμο του Star Wars, «The Mandalorian», Τζον Φαβρό ανέφερε ότι θα υπάρξει συνέχεια και τώρα ο διευθύνων σύμβουλος της Disney, Μπομπ Άιγκερ το επισημοποίησε

O δημιουργός της πρώτης live action σειράς από τον κόσμο του Star Wars, «The Mandalorian», Τζον Φαβρό ανέφερε ότι θα υπάρξει συνέχεια και τώρα ο διευθύνων σύμβουλος της Disney, Μπομπ Άιγκερ το επισημοποίησε.

Σε τηλεδιάσκεψη με θέμα τα τριμηνιαία κέρδη της Disney, σύμφωνα με το Variety, ο Μπομπ Άιγκερ αποκάλυψε ότι η δεύτερη σεζόν της spinoff σειράς του «Star Wars» θα αρχίσει να προβάλλεται τον Οκτώβριο του 2020.

Επιπλέον, ανακοίνωσε επίσης οι δύο πολυαναμενόμενες σειρές της Marvel, «Falcon and Winter Soldier» και «WandaVision» θα κάνουν πρεμιέρα τον Αύγουστο και τον Δεκέμβριο, αντίστοιχα.

Λίγο μετά την προβολή του όγδοου και τελευταίου επεισοδίου η σειράς, ολόκληρος ο πρώτος κύκλος τού «The Mandalorian» έγινε διαθέσιμος για streaming στο Disney + τον Δεκέμβριο και ο Τζον Φαβρό από το Twitter ανακοίνωσε ότι θα συνεχιστεί.

«Η Season 2 του #TheMandalorian έρχεται το φθινόπωρο του 2020» έγραψε στην ανάρτηση και δημοσίευσε φωτογραφία ενός από τα alien πλάσματα της σειράς.

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024