Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τζένη Μελιτά: Βρήκε το νυφικό της και μας το δείχνει

Τζένη Μελιτά: Βρήκε το νυφικό της και μας το δείχνει

Το γάμο της ετοιμάζει η Τζένη Μελιτά και μόλις είδαμε την πρώτη φωτογραφία από την πρόβα νυφικού

Οι παρουσιαστές Τζένη Μελιτά και Σπύρος Μαργαρίτης είναι έτοιμοι για το επόμενο βήμα στην σχέση τους.

Η γλυκιά Τζένη Μελιτά και ο σύντροφος της Σπύρος Μαργαρίτης είναι ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz.

Είναι μαζί πολλά χρόνια και παραμένουν πιο ερωτευμένοι ποτέ.

View this post on Instagram

🎁Pre- Christmas Giveaway με Δώρα Αξίας 500€✨ Day 7🎁 Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους παρά πολύ για τις υπέροχες ευχές σας σήμερα στη γιορτή μου! Με κάνατε πραγματικά πολύ χαρούμενη! Εύχομαι κι εσείς να έχετε υγεία και ηρεμία πάνω απ’ όλα στα σπίτια σας!!!Αποφάσισα, λοιπόν, σήμερα να σας κάνω 2 τεράστια δώρα για 2 τυχερούς μαζί με τη βοήθεια του αγαπημένου μου @germanosgr !!! Ένας τυχερός θα κερδίσει το άπαιχτο XIAOMI Mi Electric Scooter (αξίας 398,99€) και ένα δεύτερος τυχερός θα κερδίσει το Bluetooth ηχείο ELYSIUM Iron Mini (αξίας 104,90€)!!! Ακολούθησε και τα 3 βήματα: ➡️1) Ακολούθησε με στο Instagram ➡2) Ακολούθησε τον @germanosgr στο Instagram ➡️3) Τάγκαρε 3 φίλους σου στα comments κάτω από τη φωτογραφία! Οι νικητές θα ανακοινωθούν την επόμενη Κυριακή 06/01! Καλή επιτυχία! [⛔️ Unfollow μετά το πέρας του διαγωνισμού συνεπάγεται τη μη δυνατότητα συμμετοχής σας σε μελλοντικούς διαγωνισμούς.] #germanosgr #germanos #giveaway #scooter #bluetooth #santa #yoursanta #christmasgifts

A post shared by 🅼🅰🅽🅴🅺🅴🅽 🅹🅴🅽🅽🆈 🎀 (@melitajenny) on

Το ταξίδι στο Μαρόκο και η πρόταση γάμου

Το αγαπημένο ζευγάρι με αφορμή τις διακοπές του Πάσχα αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και έτσι οι δυο τους ετοίμασαν βαλίτσες και ταξίδεψαν μέχρι το εξωτικό Μαρόκο.

Η Τζένη Μελιτά, όπως μας είχε ενημερώσει, θα έκανε ταξιδάκι πριν το Πάσχα στο Μαρόκο με τον αγαπημένο της, Σπύρο Μαργαρίτη. Εκεί η παρουσιάστρια περιμένει να της γίνει πρόταση γάμου!

«Ετοιμάζουμε το Πάσχα ταξίδι στο Μαρόκο. Κάτι μυρίζομαι για πρόταση γάμου στο ταξίδι μας… Πάνω ή κάτω από την καμήλα θα γίνει η πρόταση γάμο» είχε πει on camera η Τζένη Μελιτά!

Το ζευγάρι είναι πολλά χρόνια μαζί και αγαπούν τα ταξίδια. Έτσι, όταν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις τους το επιτρέπουν, κάνουν ταξιδάκια αναψυχής.

Η ανακοίνωση του γάμου

Το γνωστό ζευγάρι, όπως όλα δείχνουν, πήρε την απόφαση να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση τους και να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας το ερχόμενο καλοκαίρι.

Την αποκάλυψη έκανε η Νάνσυ Παραδεισανού στον αέρα της εκπομπής «Το Πρωινό». «Η Τζένη το ήθελε πολύ και το έλεγε στις συνεντεύξεις της. Η πρόταση γάμου έγινε πριν από μερικές μέρες…», είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

View this post on Instagram

Ποιος δεν τσακώνεται με τον σύντροφο του; Εμείς με τον Σπάιρους πάντως, το ομολογώ, έχουμε ρίξει επικούς καβγάδες. Σήμερα, κάναμε ένα εντελώς διαφορετικό βίντεο στο YouTube και φωνάξαμε έναν σύμβουλο σχέσεων για να λύσει τα προβλήματα της σχέσης μας. Πιστεύεις τα κατάφερε;! Δες στο Link in bio… Powered by Advanced Kit Εξοικονόμησης Ενέργειας smartwatt της WATT + VOLT . #smartstreet, #smartwatt, #wattandvolt @wattandvolt

A post shared by 🅼🅰🅽🅴🅺🅴🅽 🅹🅴🅽🅽🆈 🎀 (@melitajenny) on

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Εγώ έχω μια εικασία για το ποια θα είναι η κουμπάρα. Νομίζω ότι θα είναι η στενή φίλη του ζευγαριού, Μαρίνα Κουταρέλλη, με τον σύζυγό της».

Η πρώτη πρόβα νυφικού

Η Τζένη Μελιτά έκανε πρόσφατα την πρώτη πρόβα νυφικού και γρήγορα επέλεξε το νυφικό της.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024