Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μάγκυ Ταμπακάκη: Η ασθένεια του συζύγου της και το μεγάλωμα του γιου της

Μάγκυ Ταμπακάκη: Η ασθένεια του συζύγου της και το μεγάλωμα του γιου της

Η σεφ Μάγκυ Ταμπακάκη μίλησε για άγνωστες πτυχές της ζωής, το bullying που έχει βιώσει αλλά και το σοβαρό πρόβλημα υγείας του άνδρα της

H Μάγκυ Ταμπακάκη που έγινε γνωστή μέσα από το MasterChef σε μια αποκαλυπτική συνέντευξή της μίλησε για άγνωστες πτυχές της ζωής, το bullying που έχει βιώσει, τον πρώτο γάμο της με Έλληνα και το σοβαρό πρόβλημα υγείας του άνδρα της.

Η Μάγκυ Ταμπακάκη βρέθηκε στα «Μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη για τη ζωή της στην Ιταλία, τη χώρα που ουσιαστικά έβαλε τη μαγειρική στη ζωή της. Αποκάλυψε για πρώτη φορά πως πριν παντρευτεί τον σύζυγό της Φραντσέσκο, ήταν παντρεμένη με Έλληνα.

«Με το σύζυγό μου ήταν έρωτας κεραυνοβόλος στην κυριολεξία. Σπούδασα πολιτικές επιστήμες γιατί ήθελα να γίνω πολιτικός. Έχω στο ενεργητικό μου ακόμα έναν γάμο.

Όταν είδα τον Φραντσέσκο είπα ότι αυτός είναι ο άντρας της ζωής μου. Για ένα χρόνο είχαμε σχέση εξ αποστάσεως. Θυμάμαι αμυδρά την μητέρα μου γιατί την έχασα νωρίς», είπε αρχικά η Μάγκυ Ταμπακάκη.

Αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στο ιταλικό, αλλά και στο ελληνικό MasterChef και στην απόφαση που πήρε με τον άντρα της να επιστρέψουν στην Ελλάδα, όταν εκείνος διαγνώστηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας.

«Ήταν καλοκαίρι του 2016 που μάθαμε πως ο Φραντσέσκο πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας. Είχε μηδαμινά συμπτώματα. Για ένα διάστημα βούιζε το αυτί του. Δε σου πάει ο νους. Μετά από αυτό, για καμιά εβδομάδα τον έκαιγε το πόδι του από κάτω.

Μου το έλεγε και του έλεγα πως ίσως είναι το κυκλοφορικό. Χωρίς να το γνωρίζω πήγε και έκανε μαγνητική και διεγνώσθη με σκλήρυνση σε αρχικό στάδιο. Ευτυχώς σε καλό σημείο του εγκεφάλου που σημαίνει πως δεν έχει ραγδαία εξέλιξη. Πάντα το λέγαμε πως όταν μεγάλωνε ο μικρός θέλαμε να πάει σχολείο στην Ελλάδα.

Το λέγαμε, αλλά ουσιαστικά εγώ δεν το ήθελα πολύ. Όταν λοιπόν ήρθε αντιμέτωπος με την αρρώστια του, μου είπε πως θέλει να φύγουμε και να γυρίσουμε στην Ελλάδα, γιατί εκεί νιώθει ευτυχισμένος. Ήρθαμε στην Ελλάδα τον Μάρτιο του 2017.

Ο άντρας μου δεν εργάζεται. Ήταν στην αεροπορία και έχει βγει σε πρόωρη σύνταξη» εξομολογήθηκε.

.«Αποχώρησα από το MasterChef γιατί έπρεπε να βοηθήσω τον σύζυγό μου και τον 2χρονο τότε γιο μας» δήλωσε η Μάγκυ Ταμπάκη.

Η Μάγκυ μίλησε, επίσης, για το bullying που δέχτηκε στα παιδικά της χρόνια λόγω των κιλών της.

«Δεν πίστευα ποτέ στον εαυτό μου και δεν ξέρω αν έφταιγε το γεγονός ότι μεγάλωσα έχοντας παραπάνω κιλά. Ήμουν πάντα το παχύ παιδί της τάξης. Θυμάμαι χαρακτηριστικά, στην τρίτη δημοτικού, τότε που είχα χάσει και τη μητέρα μου, στο πούλμαν με φώναζαν «παχύδερμο»», αποκάλυψε η Μάγκυ Ταμπακάκη.

Sports in

Τα έβαλε με την διαιτησία ο Αταμάν…

Για αυτό έχασε το πλεονέκτημα ο ΠΑΟ σύμφωνα με τον Τούρκο προπονητή που πάντως δήλωσε σίγουρος για την πρόκριση

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024