Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επικό σαρδάμ: Γονάτισε η Ζέτα Μακρυπούλια από τα γέλια

Επικό σαρδάμ: Γονάτισε η Ζέτα Μακρυπούλια από τα γέλια

Η Ζέτα Μακρυπούλια έκανε ένα επικό σαρδάμ, ενώ μόλις συνειδητοποίησε τι είπε, έπεσε κάτω και την έπιασε νευρικό γέλια

Δεν είναι λίγες οι φορές που ατάκες παικτών του Ρουκ Ζουκ, προκαλούν γέλιο και γίνονται viral κάνοντας το γύρο του Διαδικτύου.

Αυτή τη φορά όμως, ήταν ένα σαρδάμ της Ζέτας Μακρυπούλια που χάρισε άφθονο γέλιο, τόσο στους παίκτες, όσο και στους τηλεθεατές που παρακολουθούσαν το επεισόδιο.

View this post on Instagram

Έφτασε η μέρα!!!✨ΞΕΚΙΝΑΜΕ✨Εχω μεγάλη χαρά!! Όλο το καλοκαίρι ταξίδεψα σε όλη την Ελλάδα. Δεν σταματήσατε στιγμή να μου λέτε και να με ρωτάτε για το Ρουκ Ζουκ, πόσο το αγαπάτε και πως θέλετε να έρθετε! Το ένιωθα και πριν αλλά τώρα που σας συνάντησα το νιώθω περισσότερο! Είναι η στιγμή μας, είναι η δική μας ώρα, είναι η παρέα μας! Σας περιμένω με χαρά και με μια ανοιχτή αγκαλιά όλους!!!!! Πάμε να παίξουμε λοιπόν σήμερα στις 3:00!! Και ο χρόνος αρχίζει από …..❤️ ——————————————————————————— #ρουκζουκ #roukzouk #πρεμιερα @ant1tv #game #ourparty #thirdyear #happy #team #everyday @nikzik @gogo_nikiforaki @stefanos.vasilakis @christos_alexandropoulos

A post shared by @ zeta_makripoulia_official on

View this post on Instagram

Έχουμε γενέθλια!!! Κλείσαμε 500 επεισόδια Ρουκ Ζουκ και συνεχίζουμε!!! Ευχαριστώ πολύ όλους εσάς που αγαπήσατε αυτή την εκπομπή και μας στηρίζετε, ευχαριστώ όλες τις ομάδες που ήρθαν έως σήμερα για τις υπέροχες στιγμές που μας χάρισαν! Καθημερινά θα είμαι εδώ για να καλωσορίζω τις επόμενες!!! Καλή Ρουκ Ζουκ χρονιά!!! ✨ ——————————————————————— #ρουκζουκ #tv #birthday #roukzouk @ant1tv #lovemywork #game #fun #thankful #❤ @stefanos.vasilakis @christos_alexandropoulos @gogo_nikiforaki

A post shared by @ zeta_makripoulia_official on

Όταν η Ζέτα Μακρυπούλια συνειδητοποίησε το λάθος που έκανε, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα γέλια της και γονάτισε κυριολεκτικά.

«Τα καμένα μου τα βούρλα…», ανέφερε η Ζέτα Μακρυπούλια για την ομάδα «Τα καμένα κάρβουνα» και προκλήθηκε πανικός στο στούντιο.

«Ωραία άποψη έχεις για εμάς μετά από τόσο καιρό που γνωριζόμαστε», είπε γελώντας ένας εκ των παικτών της ομάδας, στο Ρουκ Ζουκ.

«Ρε παιδιά, εντάξει, είναι περιοχή και πήγε το στόμα μόνο του», δικαιολογήθηκε η Ζέτα Μακρυπούλια.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024