Είναι η πιο σημαντική στιγμή στη ζωή τους και προφανώς θα συγκινηθούν με αυτό. Κάποια ζώδια ωστόσο θα αντιδράσουν με μετριοπάθεια.

Κριός

Αντιδρά γεμάτος ευτυχία και χαρά. Είναι από τις λίγες φορές που θα δείς τον Κριό να εκφράζει έτσι τα συναισθήματά του.

Ταύρος

Θα κλαίει ακατάπαυστα για πολλή ώρα και δε θα μπορεί να το συνειδητοποιήσει. Θα αγκαλιάσει τη γυναίκα του κλαίγοντας.

Δίδυμοι

Είναι ευτυχισμένος και το δείχνει κερνώντας από κάτι όλη τη νοσοκομειακή μονάδα. Φωνάζει από τη χαρά του.

Καρκίνος

Το πιο πιθανό είναι να συγκινηθεί τόσο πολύ σε σημείο να μη μπορεί να ελέγξει τα δάκρυά του. Είναι η καλύτερη στιγμή της ζωής του.

Λέων

Δε μπορεί να διανοηθεί πώς θα έπρεπε να αντιδράσει. Προφανώς και είναι πολύ χαρούμενος και συγκινημένος, αλλά βάζει κάπως όρια στο να εκφραστεί.

Παρθένος

Κλαίει από συγκίνηση και είναι ευτυχισμένος. Παρ’ όλα αυτά η λογική επανέρχεται γρήγορα και τα όποια δάκρυα σταματούν.

Ζυγός

Θα προτείνει στο νοσοκομειακό προσωπικό να βγούνε το βράδυ σε μπουζούκια και να κεράσει εκείνος. Είναι τρισευτυχισμένος και τον ακούς από δύο ορόφφους κάτω.

Σκορπιός

Θα τον δεις να είναι χαρούμενος. Αλλά με τόσο κλάμα και εσύ δε θα μπορείς να καταλάβεις αν κλαίει από συγκίνηση ή που από εδώ και πέρα θα είναι πατέρας.

Τοξότης

Λατρεύει αυτή τη στιγμή και συνάμα νιώθει παράξενα. Ξέρει ότι από εκείνο το σημείο και μετά, δεν έχει ταξίδια χωρίς όρια και χωρίς περιορισμούς.

Αιγόκερως

Είναι η καλύτερη φάση του. Θα αντιδράση πολύ λογικά. Θα φέρει λουλούδια στη γυναίκα του και θα τη φιλήσει με πολλή στοργή και αγάπη.

Υδροχόος

Είναι σίγουρο ότι δε θα τον δεις ποτέ τόσο συγκινημένο και συναισθηματικό. Είναι η μοναδική φορά που θα αντιδράσει έτσι.

Ιχθύς

Αν δεν έχει λιποθυμήσει από τη συγκίνηση τότε δεν ξέρω τι θα έχει κάνει. Θα αντιδράσει πιο συναισθηματικά από όλους λες και παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο σε δράμα.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο