Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Για αυτόν τον λόγο ο Καρκίνος είναι ο καλύτερος σύντροφος που θα έχεις

Για αυτόν τον λόγο ο Καρκίνος είναι ο καλύτερος σύντροφος που θα έχεις

Είναι μάλλον το πιο ευαίσθητο και ρομαντικό ζώδιο

Είναι γνωστή η ευαισθησία και ο ρομαντισμός του Καρκίνου καθώς επίσης και το πόση ενσυναίσθηση και κατανόηση έχει γενικά. O Kαρκίνος είναι λίγο παραδοσιακός στα συναισθηματικά του ζητήματα.

Σχέση

Για αυτόν το να είναι σε σχέση είναι ένας στόχος ζωής. Του αρέσει να έιναι σε σχέση και να ξυπνάει κάθε μέρα δίπλα στον σύντροφό του. Είναι επίσης πολύ περιποιητικός μέσα στη σχέση του και προσφέρει πολλές ανέσεις. Αρκεί ο σύντροφός του να είναι χαρούμενος και να περνάει όμορφα. Για τον Καρκίνο η σχέση είναι μια διαδικασία αυτο-ολοκλήρωσης και αυτο-πραγμάτωσης.

Ρομαντικός

Δεν υπάρχει πιο ρομαντικό ζώδιο από τον Καρκίνο. Δεν του αρέσει να είναι στερεοτυπικά ρομαντικός όμως. Δηλαδή δε θα σου πάρει δώρο τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου, αλλά θα σου κάνει ένα δώρο σε εντελώς άκυρη στιγμή για να σε εκπλήξει θετικά.

Του αρέσει όμως να είσαι και εσύ ρομαντικός-η. Αν είναι μονόπλευρο όλο αυτό μπορεί να ξενερώσει και να μην προσπαθεί τόσο. Και να θυμάσαι ότι αν ξενερώσει ο Καρκίνος, δύσκολα κερδίζεις πάλι το ενδιαφέρον του, επειδή προφανώς ταράχθηκε η εμπιστοσύνη που νιώθει για εσένα.

Πιστός

Είναι κυριολεκτικά ένα από τα πιο πιστά και αφοσιωμένα ζώδια. Απεχθάνεται την απιστία και να του την κάνουν αλλά και να την κάνει ο ίδιος. Θέλει μια τυπική μονογαμική σχέση και αυτό είναι που του προσφέρει την πληρότητα που εκείνος ζητά από έναν άνθρωπο. Δε θα φλερτάρει καν ή αν το κάνει θα νιώσει πολύ άσχημα και θα σου εξηγήσει ότι δε σήμαινε απολύτως τίποτα.

Θέλει οικογένεια

Είναι από τα ζώδια που τους αρέσει να κάνουν οικογένεια. Για τον Καρκίνο η οικογένεια είναι η εξέλιξη ενός ανθρώπου. Το να ξέρει ότι κάποτε θα έχει και εγγόνια και ότι θα συνεχιστεί στην ουσία η γενιά του, τον κάνει πολύ χαρούμενο και είναι κάτι που το επιδιώκει. Για αυτούς και όχι μόνο για αυτούς τους λόγους, ο Καρκίνος είναι αν όχι η καλύτερη, σίγουρα από τις καλυτερες επιλογές για σχέση

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024