Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυτό να κάνες αν σε «πρήζει» ο σύντροφός σου

Αυτό να κάνες αν σε «πρήζει» ο σύντροφός σου

Θες και εσύ λίγο τον χώρο και τον χρόνο σου

Είναι λογικό ειδικά στις αρχές μιας σχέσης να θέλει ο ένας να βλέπει τον άλλον συνέχεια. Τι γίνεται όμως όταν περνάει ο καιρός και αυτό δεν αλλάζει; Όταν δηλαδή ο σύντροφός σου συνεχίζει να σε παίρνει 800 τηλέφωνα τη μέρα και να σου στέλνει τα διπλάσια μηνύματα;

Ξεκαθάρισέ του

Ότι προφανώς θέλεις τον χρόνο σου. Ότι θες χρόνο για τη δουλειά, για να ξαπλώσεις, για να φας με την ησυχία σου και γενικά για να ηρεμήσεις. Δε γίνεται να έχεις το χέρι σου πάνω από το κινητό συνέχεια ή να έχεις το κινητό σου στα αυτιά επίσης συνέχεια.

Πες του ότι το εκτιμάς

Προφανώς και θα το πεις με πιο γλυκό τρόπο. Πες του όντως ότι εκτιμάς το ότι δείχνει τόσο ενδιαφέρον, ότι τον αγαπάς και τον θέλεις αλλά από την άλλη εξήγησέ του ότι θα ήταν καλύτερο να έχει ο καθένας τις δικές του χρονικές ισορροπίες γιατί διαφορετικά όλη αυτή η πίεση θα μεταφερθεί και μέσα στη σχέση.

Αν δεν αλλάζει;

Εδώ υπάρχει ένα θέμα. Δεν είναι ότι του είπες να μη μιλάτε καθόλου, ή να μιλάτε λίγο, γιατί κι αυτό γενικά δεν είναι ό,τι πιο τέλειο. Από την άλλη του είπες απλά να μιλάτε λιγότερο. Συνεπώς το θέμα είναι να βρεθείτε κάπου στη μέση και οι δύο.

Η επικοινωνία είναι το πιο βασικό πράγμα σε μια σχέση και πρέπει να την έχετε στα υπόψιν σας. Αν ο ένας από τους δύο δεν είναι διατεθειμένος να αλλάξει κάποιες πτυχές της συμπεριφοράς του, για το καλό και των δύο, τότε πολύ απλά δε μπορείς να κάνεις κάτι για αυτό.

Δικαίωμά σου

Θέλεις να έχεις τον χρόνο σου και καλά κάνεις. Δε λες κάτι παράλογο άλλωστε. Είσαι ένας άνθρωπος που έχει τις δικές του ανάγκες και θέλει κάποιες φορές ηρεμία. Το να δίνεις αναφορά συνέχεια για το πού είσαι και τι κάνεις καταντά ενοχλητικό.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024