Είναι λογικό ειδικά στις αρχές μιας σχέσης να θέλει ο ένας να βλέπει τον άλλον συνέχεια. Τι γίνεται όμως όταν περνάει ο καιρός και αυτό δεν αλλάζει; Όταν δηλαδή ο σύντροφός σου συνεχίζει να σε παίρνει 800 τηλέφωνα τη μέρα και να σου στέλνει τα διπλάσια μηνύματα;

Ξεκαθάρισέ του

Ότι προφανώς θέλεις τον χρόνο σου. Ότι θες χρόνο για τη δουλειά, για να ξαπλώσεις, για να φας με την ησυχία σου και γενικά για να ηρεμήσεις. Δε γίνεται να έχεις το χέρι σου πάνω από το κινητό συνέχεια ή να έχεις το κινητό σου στα αυτιά επίσης συνέχεια.

Πες του ότι το εκτιμάς

Προφανώς και θα το πεις με πιο γλυκό τρόπο. Πες του όντως ότι εκτιμάς το ότι δείχνει τόσο ενδιαφέρον, ότι τον αγαπάς και τον θέλεις αλλά από την άλλη εξήγησέ του ότι θα ήταν καλύτερο να έχει ο καθένας τις δικές του χρονικές ισορροπίες γιατί διαφορετικά όλη αυτή η πίεση θα μεταφερθεί και μέσα στη σχέση.

Αν δεν αλλάζει;

Εδώ υπάρχει ένα θέμα. Δεν είναι ότι του είπες να μη μιλάτε καθόλου, ή να μιλάτε λίγο, γιατί κι αυτό γενικά δεν είναι ό,τι πιο τέλειο. Από την άλλη του είπες απλά να μιλάτε λιγότερο. Συνεπώς το θέμα είναι να βρεθείτε κάπου στη μέση και οι δύο.

Η επικοινωνία είναι το πιο βασικό πράγμα σε μια σχέση και πρέπει να την έχετε στα υπόψιν σας. Αν ο ένας από τους δύο δεν είναι διατεθειμένος να αλλάξει κάποιες πτυχές της συμπεριφοράς του, για το καλό και των δύο, τότε πολύ απλά δε μπορείς να κάνεις κάτι για αυτό.

Δικαίωμά σου

Θέλεις να έχεις τον χρόνο σου και καλά κάνεις. Δε λες κάτι παράλογο άλλωστε. Είσαι ένας άνθρωπος που έχει τις δικές του ανάγκες και θέλει κάποιες φορές ηρεμία. Το να δίνεις αναφορά συνέχεια για το πού είσαι και τι κάνεις καταντά ενοχλητικό.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr