Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Όταν έχεις σχέση με Σκανδιναβό

Όταν έχεις σχέση με Σκανδιναβό

Η σχέση με κάποιον από την υπέροχη Σκανδιναβία δεν είναι κάτι το απλό

Σκανδιναβοί θεωρούνται εκείνοι που κατοικούν ή κατάγονται από τη Δανία, τη Νορβηγία και τη Σουηδία. Το θέμα «σχέση» μαζί τους είναι μια εντελώς διαφορετική ιστορία.

Πριν γίνει η σχέση

Σε αντίθεση με τον υπόλοιπο δυτικό κόσμο και την ελληνική νοοτροπία-κουλτούρα, οι Σκανδιναβοί δε θα μπούνε σε σχέση με τη σειρά που μπαίνουν οι άλλοι. Ο μέσος Έλληνας θα κάνει σχέση κάνοντας το εξής. Βγαίνει ραντεβού, ξαναβγαίνει ραντεβού, γνωρίζονται περισσότερο, μετά από μέρες ή εβδομάδες κάνει σεξ και ξέρουν ήδη όμως ότι είναι σε σχέση.

Όχι αγαπημένη μου που θέλεις έναν άντρα Σκανδιναβό, δεν είναι τόσο συναισθηματικό το πράγμα. Οι Σκανδιναβοί πρώτα θα κάνουν κατά βάση σεξ και με τον καιρό αφού κάνουν σεξ με το εκάστοτε άτομο, θα βγούνε για ένα δείπνο και εκεί θα καταλάβεις ότι έχουν αποφασίσει να μπούνε σε σχέση. Συνεπώς ακολουθούν το αντίθετο «δρομολόγιο».

Σεξ

Ο Σκανδιναβός έχει μια εντελώς διαφορετική κουλτούρα από έναν κάτοικο της Μεσογείου. Δε βρίσκει κακό να κάνει σεξ από το πρώτο ραντεβού, ούτε θα θεωρήσει την άλη «εύκολη» που κάνει σεξ από το πρώτο ραντεβού.

Δε θα κρίνει μια γυναίκα για τον αριθμό των εμπειριών που εκείνη έχει, ούτε θα νιώσει άσχημα ή άβολα να κάνει γυμνισμό. Είναι από μια αρκετά απελευθερωμένη κουλτούρα.

Στα ραντεβού

Μην περιμένεις ο Σκανδιναβός να σου πληρώσει το ποτό. Ούτε να σου ανοίξει την πόρτα. Κατά βάση περιμένει από εσένα να πληρώσεις τα δικά σου και εκείνος τα δικά του. Δεν είναι θέμα τσιγκουνιάς. Είναι θέμα ισότητας.

Βλέπει τη γυναίκα ως ίση με αυτόν οπότε δεν έχει και κάποιον λόγο να κάνει ειδική μεταχείριση, στο πώς θα της συμπεριφερθεί. Οι Σκανδιναβές άλλωστε έχουν μάθει να έχουν την καριέρα τους, τα σπόρ τους και την ιδιωτικότητά τους.

Συνεπώς αν θες όντως να μιλάς για ισότητα μη διαλέγεις ότι σε βολεύει μόνο. Η ισότητα έρχεται με ένα πλήρες πακέτο πραγμάτων και ειδικά όταν βγαίνεις ή έχεις σχέση με Σκανδιναβό.

Sports in

Έφερε τη σειρά στα ίσια με μπρέικ το Μαϊάμι (vid)

Οι Χιτ σόκαραν τους Σέλτικς, καθώς επικράτησαν με 111-101 στη Βοστώνη και έφεραν στα ίσια (1-1) τη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024