Οι σχέσεις κάποτε είτε θα ήταν αποτέλεσμα καταπίεσης λόγω πιο συντηρητικών συνθηκών ή θα ήταν σχέσεις που δε θα τελείωναν στη μια βραδιά. Από την άλλη σήμερα μιλάμε για απελευθέρωση και οι σχέσεις δεν κρατάνε.

Social media

Είναι τόσο εύκολο να γνωρίσεις ένα άτομο στις μέρες μας, που το ίδιο εύκολο είναι να το χωρίσεις και να βρεις κάποιο άλλο. Στην ουσία, η απιστία είναι μια διαδικασία πιο εύκολα «προσβάσιμη» σε σχέση με το παρελθόν.

Τσακωμοί

Σήμερα οι περισσότεροι άνθρωποι με τον παραμικρό τσακωμό χωρίζουν και ψάχνουν τάχα δήθεν για το ιδανικό άτομο με το οποίο δε θα τσακώνονται. Δε συνειδητοποιούν κατά αυτόν τον τρόπο όμως ότι στην ουσία κάνουν έναν φαύλο κύκλο χωρίς να έχει νόημα.

Επιλογές

Είναι τόσες οι επιλογές πλέον που και η υποτιθέμενη ελευθερία για να τις έχεις μπροστά σου σε κάνουν να νιώθεις ακόμη πιο «εγκλωβισμένος» ανάμεσα στην τόση πληθώρα επιλογών. Αυτό δεν το λες και ελευθερία.

Προσπάθεια

Υπάρχει αυτή η απότομη εξιδανίκευση στις μέρες μας όπου κάποιος κάνει σχέση, ανεβάζει το πώς περνάει στα social media και με το παραμικρό χωρίζει. Είναι τραγελαφικό αν το σκεφτεί κανείς. Πόσο γρήγορα εξιδανικεύονται κάποια συναισθήματα και πόσο γρήγορα τα ίδια απομυθοποιούνται.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο