Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σε θέλει σαν τρελός και αυτό είναι προφανές

Σε θέλει σαν τρελός και αυτό είναι προφανές

Όταν σε γουστάρει και εσύ πρέπει να αναγνωρίσεις τα προφανή

Σε θέλει και δε μπορεί να μη στο δείξει. Είναι προφανές κοπελιά. Κάνε και εσύ την κίνηση αφού σου αρέσει τόσο. Μη ντρέπεσαι γιατί κι αυτός μπορεί να μην είναι εκεί για πάντα.

Βλέμμα

Δε μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω σου και μάλιστα σε κοιτάζει με λάγνο βλέμμα. Όχι, αν σε κοιτάει συνέχεια, δεν σημαίνει ότι είδε κάτι περίεργο πάνω σου. Δεν μπορεί να ελέγξει το βλέμμα του το αγόρι.

Σε πλησιάζει

Προφανώς και έρχεται όλο και πιο κοντά γιατί είναι έτοιμος να κάνει κίνηση. Στάνταρ έχεις και έχει ταχυπαλμία. Είναι τυχαίο που και οι δύο έχετε άγχος άλλωστε;
Κάθε φορά που είστε σε κοινή παρέα, θα βρεθεί δίπλα σου. Και θα κάτσει εκεί. Το ανθρώπινο σώμα όταν έλκεται από κάποιον, ασυναίσθητα πλησιάζει για να μυρίζει τις φερομόνες του. Έτσι  αποφασίζει αν υπάρχει «χημεία».

Αγγίζει το χέρι σου

Είναι πιθανόν να σου πει ευγενικά ότι θέλει να πιάσει το χέρι σου. Είναι κίνηση ότι θέλει να σε νιώσει καλύτερα προφανώς.
Πόσο πιο στο πιάτο το θέλεις; Είναι προφανές κούκλα μου ότι ο τύπος θέλει να σε φιλήσει, να σε αγκαλιάσει, σε θέλει. Τι τον κοιτάς σα χάνος;

Ντρέπεται ή κοκκινίζει

Αν ντρέπεται είναι μοιραίο να κοκκινίσει και ο ίδιος και να μην ξέρει τι θα κάνει. Είναι άκρως γοητευτικό να κοκκινίζουν τα μάγουλα ενός άντρα.

Όταν ερεθιζόμαστε, ανεβαίνει η πίεση στο αίμα συνεπώς είναι φυσικό να κοκκινίζει το πρόσωπό μας. Κάνε μια κίνηση και εσύ καλέ να του δείξεις ότι γουστάρεις. Τι περιμένεις να σου αγοράσει δαχτυλίδι;

Είναι υπερκινητικός

 Όταν είναι γύρω σου θέλει να προσέχει τη συμπεριφορά του με αποτέλεσμα να αγχώνεται περισσότερο και να κάνει πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Πιο απλά, όταν κάθεται κοντά σου και μία είναι σταυροπόδι, μία ψάχνει το κινητό του, μία πειράζει τα μούσια του, μια κάνει ότι κοιτάει την αρχιτεκτονική του άλλου.

Τι περιμένεις κούκλα μου; Να ενδιαφέρεται αν όντως η αρχιτεκτονική είναι αγγλοσαξονική ή γοτθική; Εσένα θέλει!

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024