Το να βγεις ραντεβού με μια γυναίκα έχει και ορισμένους κανόνες. Κάποιοι είναι κοινωνικά κατασκευασμένοι και κάποιοι άλλοι προέρχονται κατόπιν δικής σου επιλογής.

Αμάξι

Το να πεις σε μια γυναίκα να πας να την πάρεις με το αμάξι λες και ζει στον μεσαίωνα που έρχονταν με τα άλογα, είναι αστείο ειδικά αν μένετε δίπλα δίπλα. Αν είναι θέμα ποιος οδηγάει και τι βολεύει τότε φυσικά και να την πάρεις με το αμάξι.

Αν όμως το κάνεις για να δείξεις ότι τάχα δήθεν είσαι «κύριος» ενώ κατά βάση θες απλά να κάνετε σεξ, άστο φίλε, στον Μεσαίωνα τουλάχιστον δεν τις ήθελαν για σεξ πουλώντας τους φούμαρα.

Κερνάς το ποτό ή ό,τι έχει πάρει

Θεωρείς ότι είναι υποχρέωσή σου να πληρώσεις αυτό που έχει διαλέξει, επειδή είναι γυναίκα και εσύ άντρας. Αν το κάνεις για αυτόν και μόνο τον λόγο και με κριτήριο το φύλο, είναι το λιγότερο προβλητικό. Θεωρείς ότι η γυναίκα δεν είναι αυτάρκης να έχει τα δικά της λεφτά και έξοδα.

Το ότι υπάρχουν γυναίκες που θέλουν να τις κερνάνε με κριτήριο το ότι ο άλλος είναι άντρας, είναι εξίσου τραγικό και σεξιστικό. Ναι για εσένα το λέω που νομίζεις ότι δε θα σε κρίνω επειδή είσαι γυναίκα.

Αν πάλι την κερνάς γιατί τη συμπάθησες ως άνθρωπο και δεχθείς να σε κεράσει και εκείνη την επόμενη φορά, είναι πολύ γλυκιά κίνηση και καλά κάνεις.

Να την πας σπίτι της

Η γυναίκα μπορεί άνετα να πάρει τα κουλά της και να πάει σπίτι της. Κάθε γυναίκα, είτε είναι αρτιμελής, είτε είναι σε αμαξίδιο, είτε δεν της λείπει το ένα πόδι, όπως και να είναι από τη στιγμή που βγήκε έξω, είναι ικανή να γυρίσει και μόνη της. Μην την κάνεις να νιώθει λιγότερο υπεύθυνη ή ικανή. Είναι πολύ άσχημο.

Αν θες να τη γυρίσεις σπίτι επειδή είναι αργά το βράδυ και δε θες να κινδυνέψει επειδή μπορεί να την πλησιάσει ο κάθε αχαρακτήριστος, τότε μπράβο σου και καλά κάνεις.

Εν ολίγοις είναι θέμα του γιατί κάνεις μια κίνηση, όχι επειδή την κάνεις.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο