Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανάδρομος Ερμής στους Ιχθείς: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για να επιβιώσεις

Ανάδρομος Ερμής στους Ιχθείς: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για να επιβιώσεις

Τι να προσέξεις την περίοδο της Αναδρομής του Ερμή από τις 18 Φεβρουαρίου έως τις 10 Μαρτίου;

Ο Ερμής ξεκινά τις γνωστές «ατασθαλίες» του, γυρνώντας φαινομενικά ανάδρομος την Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου στο ζώδιο της πτώση του, τον Ιχθύ και πιο συγκεκριμένα από την 12η μοίρα του.

Στις 4 Μαρτίου θα περάσει ξανά στο ζώδιο του Υδροχόου ενώ στις 10 Μαρτίου θα ολοκληρώσει την ανάδρομη πορεία του, όπου σταδιακά θα οδηγηθούμε στην αποκατάσταση των επικοινωνιακών δραστηριοτήτων μας.

Σημαντικό όμως είναι να γνωρίζουμε ότι και σε όλη την διάρκεια του Μαρτίου, ο Ερμής θα είναι σε σκιά, δεδομένου αυτού θα χρειαστούμε το χρόνο μας μέχρι να οδηγηθούμε στην αποκατάσταση και εύρυθμη ροή των επικοινωνιακών ζητημάτων.

Τι να προσέξεις την περίοδο της Αναδρομής του Ερμή 17 Φεβρουαρίου έως 10 Μαρτίου;

1. Οτιδήποτε θέλει μελέτη κι ακρίβεια για να γίνει, άστο στο πλάι. Δεν το έχει ο ανάδρομος στα Ψάρια με τις λεπτομέρειες και με τους υπολογισμούς!

2. Άσε όσα εννοούνται και πιάσε να ασχοληθείς με όσα υπονοούνται, γιατί όλο το ζουμί της ανείπωτης επικοινωνίας, εκεί θα βρίσκεται!

3. Ξέχνα την πραγματικότητα, ξεκινάει μια ωραιότατη σουρεαλιστική περίοδος (κυριολεκτικά!), όπου ότι ακούς, ότι βλέπεις, θα ακυρώνει το ίδιο τον εαυτό του! Εάν βγάλεις άκρη, σε κερνάω φοντάν!

4. Θα έχεις πολλά Déjà vu! Με απλά λογάκια, θα ζεις κάτι και θα αναρωτιέσαι «μα δεν το έχω ΗΔΗ βιώσει-δει-ακούσει αυτό;».

5. Ναι, θα εκνευριστείς! Για τα πολλά και τα μικρά, τα ασήμαντα και τα χαζά που θα μαζευτούν όλα μαζί να σου σπάσουν τον τσαμπουκά! Προσπέρνα λέμε!

6. Συναισθηματικά, ετοιμάσου για ένα ωραιότατο roller coaster! Πάνω-κάτω θα πηγαίνεις, με αντιδρασούλα-ευκολάκι το κλάμα! Σιγά μην σκάσεις, αλλά μια ευαισθησία στο τίποτα, θα την νιώσεις!

7. Τεμπελιά θα πάθεις κι αναβλητικότητα θα ερωτευτείς! Το μότο του ανάδρομου Ερμή στους Ιχθύς είναι «άσε για αύριο (κι μεθαύριο), ότι μπορείς να κάνεις σήμερα!» Cheers!

8. Δεν χρειάζεται να σου πω ότι όσα λογάκια ακούς, τόσες ανακρίβειες θα μετράς, έτσι; Το έχεις καταλάβει φαντάζομαι!

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024