Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Όταν η σχέση σου έχει θέματα να λύσει

Όταν η σχέση σου έχει θέματα να λύσει

Αν εμφανιστούν αυτά τα προβλήματα, είναι πολύ πιθανό να χωρίσετε

Δε λύνονται δυστυχώς όλα τα προβλήματα σε μια σχέση. Απόδειξη αυτού άλλωστε συνιστά το γεγονός ότι οι άνθρωποι στις περισσότερες περιπτώσεις χωρίζουν.

Δεν περνάτε αρκετό χρόνο μαζί


Δεν μιλάμε για τις επαγγελματικές υποχρεώσεις που σας κρατούν χώρια. Όταν η απόσταση που κρατάτε ανάμεσά σας είναι εξ επιλογής, σηματοδοτείται η «κάτω βόλτα» στην μεταξύ σας σχέση. Αν προτιμάτε την συντροφιά άλλων φίλων σας επί μονίμου βάσης και όχι του συντρόφου σας, είναι ώρα να σκεφτείτε το γιατί.

Σταματάτε να του λέτε προσωπικά θέματα

Αν συμβαίνει κάτι επείγον ή μαθαίνετε φοβερά νέα ή σας απασχολεί κάτι, και τηλεφωνείτε σε κάποιον άλλον παρά στον/στην σύντροφό σας, έχετε αρχίσει να χάνετε ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια μιας σχέσης, τον δεσμό εκείνο που σας ωθεί να μοιράζεστε τα πάντα μαζί του/της.

Το σεξ σχεδόν ανύπαρκτο

Μπορεί να μην είναι το παν σε μια σχέση, και είναι λογικό η συχνότητά του να μειώνεται με τα χρόνια, αλλά παραμένει μία από τις σημαντικότερες πτυχές της ζωής ενός ζευγαριού, καθώς το σεξ αποτελεί βασικό δίαυλο «δεσίματος» και διατήρησης της συναισθηματικής και σωματικής οικειότητας. Αν το σεξ «χαθεί», είναι πολύ δύσκολο να συμβιβαστεί κανείς με μια μόνιμα πλατωνική σχέση πριν αρχίσουν οι συγκρούσεις.

Τσακωμοί

Είτε λόγω ασήμαντων αφορμών, όπως το πόσα αυγά θέλετε στο πρωινό σας, είτε για πιο ουσιαστικούς λόγους, όπως το αν θέλετε γάμο ή παιδιά, αν οι καυγάδες μοιάζουν να γίνονται καθημερινότητα και ο καθένας σας αρπάζεται με το παραμικρό δημιουργώντας τεταμένη ατμόσφαιρα, η αύρα μεταξύ σας μαρτυρά πως κρύβονται διάφορες σκέψεις και διαθέσεις πίσω της. Αυτά τα θέματα είναι που πρέπει να επιλύσετε, αν θέλετε να πάτε παρακάτω.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024