Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κι όμως έτσι είναι ο Ιχθύς στα ερωτικά του

Κι όμως έτσι είναι ο Ιχθύς στα ερωτικά του

Ο συναισθηματικός Ιχθύς και ο ερωτικός του κόσμος είναι άρρηκτα συνδεδεμένες καταστάσεις

Ένα από τα πιο ευαίσθητα ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Γεγονός που φυσικά τον κάνει ευαίσθητο και στα ερωτικά του θέματα και φυσικά παθιασμένο στον σεξουαλικό τομέα.

Ερωτικά

Για να τον ερεθίσεις θέλει ρομαντισμό και συναίσθημα. Διαφορετικά μην περιμένεις πολλά πολλά μαζί του. Του αρέσει πολύ το σεξ, εφόσον τηρούνται κάποιες συναισθηματικές προϋποθέσεις, που τον κάνουν να αισθάνεται ασφάλεια και σιγουριά.

Προτιμά κατά τη διάρκεια του σεξ να έχει χάδια, και γενικότερα να είναι όλη η εμπειρία κάτι το εντελώς τρυφερό. Του αρέσει να κάνει σεξ σε ρομαντικά μέρη, με ερωτική μουσική, αναμμένα κεράκια και ερωτικές εξομολογήσεις.

Προτιμά το τρυφερό σεξ, από ότι το παθιασμένο και τον ερεθίζει πολύ το πολύωρο «λεκτικό» παιχνίδι που γίνεται πριν καταλήξει στο κρεβάτι με το άτομο που ποθεί!

Sex

Είναι ένα σοβαρό κριτήριο για τον ίδιο όταν έχει σχέση. Θέλει να ταιριάζει με το αμόρε του διαφορετικά δε θα πάει παρακάτω! Δεν μπορεί να λειτουργήσει σεξουαλικά αν δεν τρέφει βαθιά συναισθήματα για το ταίρι του.

Μπορεί να δείχνει ευαίσθητος και ντροπαλός αλλά μόνο αυτό δεν είναι. Όταν ξεπεράσει όλες τις αναστολές του γίνεται ένας ερωτικός σύντροφος γεμάτος τρυφερότητα, συναίσθημα και πλούσια ερωτική φαντασία! Δεν του αρέσει το περιστασιακό σεξ με αγνώστους, ούτε κάτι το προσωρινό γενικά. Θέλει να κάνει σχέσεις κατά βάση.

Θέλει πολύ λεπτούς χειρισμούς για να μπορέσει να ανοιχτεί σεξουαλικά. Διαθέτει όμως φαντασία, ρομαντισμό και έχει την ικανότητα να διεισδύει στην ψυχοσύνθεση του ερωτικού του παρτενέρ και να του προσφέρει την υπέρτατη ερωτική ικανοποίηση.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024