Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης μίλησε στην κάμερα του «Έλα Χαμογέλα» και την δημοσιογράφο Ειρήνη Αρβανίτη μιλώντας για την παράσταση «Πόλεμος και Ειρήνη» που παρουσιάζεται στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.
Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην απώλεια που στιγμάτισε την ζωή του σε ηλικία 24 ετών.

Η περιφραφή του

«Μετά την εφηβεία άρχισα να συνειδητοποιώ τι θέλω να κάνω στη ζωή μου» . «Το θέατρο δεν ήταν μονόδρομος γιατί προσπάθησα να σκεφτώ μια εύκολη λύση, η οποία ήταν ίσως πιο κουτή αλλά και σοφή επιλογή. Να πάω να σπουδάσω μάρκετινγκ, κάτι το οποίο αν μη τι άλλο μέσα στα χρόνια και τις αγορές έδινε περισσότερες θέσεις εργασίας. Ευτυχώς Παναγία μου δεν το ακολούθησα».

«Η αδελφή μου ζωγραφίζει, συγκεκριμένα κάνει μαγικά tatoos, ο αδελφός μου έχει μια ροκ μπάντα και ο μικρότερος αδελφός μου είναι ηθοποιός στην Αγγλία. Η σχέση μας ήταν πάντα πολύ αγαπημένη και ήταν σημαντικό για εμένα πάντα να είναι καλά, τα αγαπάω πολύ βαθιά τα αδέλφια μου» πρόσθεσε, επίσης, ο ηθοποιός.

Η απώλεια

Περιέγραψε τα χρόνια που ήταν στον στρατό λέγοντας: «Μια χαρά τα χρόνια εκείνα. Ωραία, εποικοδομητικά και δύσκολα. Ήταν μια συγκυρία πραγμάτων, στα προσωπικά μου είχα κάποια θέματα αλλά κυρίως έχασα τον καλύτερο μου φίλο τότε σε ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα με μοτοσικλέτα” ανέφερε.

«Ήταν δύσκολο στην ψυχολογία ενός 24χρονου να κατανοήσει την απώλεια από την απόσταση. Μα και ο Γιώργος ακόμα εδώ να ήταν, πάντα, μηχανή θα οδηγούσα. Δεν σταματάει αυτό. Ο φόβος δημιουργεί τον σεβασμό. Αν οδηγάς μηχανή γιατί νομίζεις πως έχεις βρει ταυτότητα είναι σαν να έχεις Instagram γιατί νομίζεις πως κάτι γίνεται» συμπλήρωσε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο