Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Aποχώρησε από σχήμα ο Νίκος Οικονομόπουλος!

Aποχώρησε από σχήμα ο Νίκος Οικονομόπουλος!

Μια εξέλιξη που κανείς δεν περίμενε

 O Νίκος Οικονομόπουλος με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ανακοίνωσε την αποχώρηση του από το Κέντρο Αθηνών ύστερα από τρία χρόνια συνεργασίας και μεγάλης επιτυχίας.  Κανονικά οι εμφανίσεις θα γίνονταν μέχρι τον ερχόμενο Μάρτιο.

Η  Σταματίνα Τσιμτσιλή και οι συνεργάτες της στην εκπομπή «Happy Day» αποκάλυψαν τι ήταν αυτό που συνέβη και έφερε την τελική ρήξη μεταξύ του Νίκου Οικονομόπουλου και του επιχειρηματία που έχει το μαγαζί.

Όλα ξεκίνησαν στην αρχή της σεζόν, όταν ο γνωστός επιχειρηματίας πρότεινε στον τραγουδιστή να συνεργαστεί με ακόμα ένα μεγάλο καλλιτέχνη, πιθανόν με την Παόλα. Ο τραγουδιστής αρνήθηκε την εν λόγω πρόταση, αφού όλα αυτά τα χρόνια έχει καταφέρει να κρατάει μόνος του το μαγαζί.

Σύμφωνα με άλλες πηγές

Βέβαια, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής και τονΚώστα Φραγκολιά αυτό που ξεχείλισε το ποτήρι και προκάλεσε τον έντονο καυγά ανάμεσά τους ήταν το γεγονός ότι ο επιχειρηματίας ζήτησε από τον Νίκο Οικονομόπουλου μείωση του μισθού του, δεδομένης της κρίσης που υπάρχει στην νυχτερινή Αθήνα, με πολλά μαγαζιά να κατεβάζουν ρολά ή να μειώνουν τις ημέρες των εμφανίσεων τους. Εκείνος αρνήθηκε και έτσι ήρθε το τέλος της συνεργασίας τους.

Sports in

Με... βιντεοκλήση στον Παπανικολάου πανηγύρισε ο Ολυμπιακός - Ο Λαρεντζάκης του αφιέρωσε τη νίκη (vid)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν για ακόμα μια φορά γιατί είναι οικογένεια, καθώς μετά το τέλος του παιχνιδιού πήραν μέσω Face Time τον Κώστα Παπανικολάου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024