Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο Φεβρουάριος αγαπάει αυτά τα ζώδια

Ο Φεβρουάριος αγαπάει αυτά τα ζώδια

Οι όψεις είναι ικανοποιητικές για να μιλήσουμε για βελτίωση σε αυτά τα ζώδια

Ο Φλεβάρης θα δείξει το καλύτερό του πρόσωπο σε αυτά τα τρία ζώδια, τα οποία θα πρέπει να εκτιμήσουν κάθε τομέα της ζωής τους. Τα ζώδια αυτά έχουν την τύχη να τα πάνε πολύ καλά ειδικά στον επαγγελματικό τομέα.

Αιγόκερως

Είναι εύκολο για εσάς να σταθείτε νικητές απέναντι στις καθημερινές σας δοκιμασίες. Είστε περήφανοι για τον εαυτό σας καθώς ο πρώτος μήνας σας ήταν πολύ καλός στα οικονομικά και στα επαγγελματικά σας ζητήματα.

Γιορτάζετε τις νίκες σας. Μια θετική ανατροπή θα υπάρχει στη ζωή σας καθώς και ευκαιρίες ζωής. Η μεταμόρφωση είναι μια ορατή διαδικασία πια για εσάς και αν νιώθετε ότι πρέπει να θέσετε και καποια ώρα τότε αυτή είναι η στιγμή για να το κάνετε. Το να φροντίζετε εσείς για τις σχέσεις σας είναι κάτι που έχει δύο όψεις αφού θα πρέπει να φροντίζουν και οι άλλοι για εσάς.

Παρθένος

Η υπερανάλυση που έχεις, μπορεί να σου έδωσε πέρα από επιπρόσθετο άγχος και περισσότερες οπτικές γωνίες σε πολλά διαφορετικά θέματα και ζητήματα της καθημερινότητάς σας. Να χαίρεστε που έχετε φτάσει στο σημείο να διαχειρίζεστε εσάς και τα συναισθήματά σας.

Κάνετε επιτέλους ότι νιώθετε σωστό. Αν κάτι σας κάνει χαρούμενους δεν μπορεί να είναι τόσο κακό. Είναι μια εποχή για να δώσετε βάση στην αυθεντικότητά σας και στο παιδί που κρύβεται μέσα σας. Είστε δοτικοί αλλά είναι η ώρα να φανειτε λίγο εγωιστές κρατώντας λίγο και γι ατον εαυτό σας.

Ταύρος

Είστε σίγουρα έτοιμοι για τον καινούργιο έρωτα που σας έχει χτυπίσει την πόρτα. Αυτό στο οποίο πρέπει να σταθείτε είναι το κατά πόσον είστε έτοιμοι για επισημοποιήσεις μέσα στον Φεβρουάριο.

Μοιάζει σαν μια νέα εποχή. Είστε έτοιμοι για την επόμενη περιπέτεια; Ήρθε η ώρα να επικεντρωθείτε στους μακροπρόθεσμους στόχους σας καθώς είστε στη μέση κάτι μεγάλου. Εμπιστευτείτε την καρδιά σας.

Sports in

Ο Ζέλσον στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ

Ο έμπειρος εξτρέμ είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά με μια κίνηση και ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει πολλά πάνω του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024