Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κι όμως αυτά τα δύο ζώδια θέλουν να παντρευτούν

Κι όμως αυτά τα δύο ζώδια θέλουν να παντρευτούν

Ότι είναι ευαίσθητα το ξέραμε, ότι θέλουν τον γάμο δεν το περιμέναμε

Ζυγός

Λατρεύουν την αρμονία, την ισορροπία και τη σταθερότητα. Αυτό σημαίνει ότι και οι ίδιοι θέλουν να είναι με έναν άνθρωπο στη ζωή τους. Έχουν κυβερνήτη τους την Αφροδίτη, τον πλανήτη του έρωτα, κι αυτό τους κάνει απόλυτα ρομαντικούς.

Σιχαίνονται να είναι μόνοι και λειτουργούν καλύτερα όταν έχουν αφοσιωμένο σύντροφο στο πλευρό τους. Αγαπούν να αγαπούν και αγαπούν για να αγαπηθούν. Επίσης, έχουν την τάση να είναι ιδεαλιστές οπότε όταν κάποιος γονατίσει μπροστά τους δεν θα κάτσουν να υπεραναλύσουν την απάντηση που θα δώσουν.

Σκορπιός

Είναι ρομαντικοί, ευαίσθητοι και πολύ συναισθηματικοί. Μπορεί να έχουμε στο μυαλό μας ότι είναι ευαίσθητοι, αλλά δεν περιμένει κάποιος ότι θα θέλει και τον γάμο.

Είναι φανατικοί οπαδοί της ιδέας ότι κάπου υπάρχει το «άλλο τους μισό». Από τη στιγμή που οι Σκορπιοί βρίσκουν αυτόν που τους κάνει κλικ, ο γάμος είναι κάτι το αναπόφευκτο -και οι σχέσεις τους μοιάζουν σαν γάμος πολύ πριν φτάσουν εκεί.

Είναι έντονοι και αντί να τους τρομάζει η ένταση της δέσμευσης του γάμου, την επικροτούν. Παθιασμένοι και αγαπησιάρηδες έχουν την τάση να πέφτουν στα πατώματα και αυτά τα κατά τα άλλα ανεξάρτητα πλάσματα δεν θα ησυχάσουν αν δεν εξασφαλίσουν το δαχτυλίδι και τον γάμο. Δεν είναι ποτέ νωρίς για αυτούς να πουν το “δέχομαι”.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024