Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Με αυτά τα ζώδια θα γεράσετε μαζί

Με αυτά τα ζώδια θα γεράσετε μαζί

Τα ζώδια αυτά θα σε αγαπούν για πάντα και θα στο δείχνουν με κάθε ευκαιρία

Αυτά τα ζώδια ξέρουν 100% τι σημαίνει πραγματική αγάπη. Φυσικά δεν είναι όλα τα καθιερωμένα σε αυτή τη «λίστα» γιατί ο Καρκίνος φερειπείν ή ο Ταύρος έχουν την τάση να αλλάζουν διάθεση και άποψη συνέχεια.

Δίδυμος

Μπορεί να κοιτάνε από εδώ και από εκεί, αλλά αν είναι ερωτευμένοι και αγαπούν ένα άτομο, δεν υπάρχει περίπτωση να το αφήσουν να φύγει ή να το κερατώσουν. Σπάνια όμως αγαπούν βαθιά.

Ως λάτρεις της τέχνης και της μάθησης, θα σε συνοδεύουν σε κάθε έκθεση, ταινία, συναυλία και εκδήλωση σε ενδιαφέρει. Αν βγαίνεις με έναν Δίδυμο θα έχεις έναν “συνένοχο” στο πλευρό σου.

Μετά το χωρισμό θα έχεις πάντα καλή σχέση μαζί του και θα μπορείς να τον πάρεις τηλέφωνο αν θέλεις να μιλήσεις για την αγαπημένη σου σειρά ή να διαφωνήσεις για το ποιο είναι το τραγούδι της δεκαετίας. Είναι πραγματικοί φίλοι.

Αιγόκερως

Κλασικοί ρεαλιστές που βλέπουν τα πράγματα πιο «ψυχρά» και λιγότερο ρεαλιστικά με αποτέλεσμα να ενοχλούνται κάπως οι ευαίσθητοι του ζωδιακού κύκλου. Σίγουρα όμως στηρίζουν την εκάστοτε επιλογή τους με αποτέλεσμα να την υπερασπίζονται κιόλας.

Τους στηρίζουν σε κάθε αμήχανη κοινωνική κατάσταση ή τους προστατεύουν από τη βροχή λέγοντάς τους να πάρουν ομπρέλα. Η σχέση με έναν Αιγόκερω θα σε κάνει να νιώσεις ότι είστε οι δύο σας ενάντια στον κόσμο και δεν θα χρειάζεσαι τίποτα άλλο.

Επίσης, αν χωρίσετε και λήξει μεταξύ σας καλά και χρειαστείς κάπου να μείνεις ένα σαββατοκύριακο ή κάποιον να τσεκάρει μια επιστολή που έχεις να στείλεις, μπορείς να στηριχτείς πάνω του. Η αγάπη τους είναι παντοτινή.

Ιχθύς

Δεν υπάρχει περίπτωση να σε αφήσουν αν σε αγαπούν, όσα χρόνια κι περάσουν θα είναι δίπλα σου. Αν ο Ιχθύς έχει κάτι διαχρονικό, αυτό είναι το όνειρό του να είναι με ένα άτομο για πάντα.

Χρησιμοποιούν τις ευαίσθητες καρδιές τους κάνοντας χώρο για τα συναισθήματα των αγαπημένων τους και πάντα τους επιβεβαιώνουν. Ακόμα κι αν χωρίσεις, θα συνεχίσεις να λαμβάνεις ευχές για τα γενέθλιά σου και θα συνεχίσει να ενδιαφέρεται ειλικρινά για τα νέα σου κάθε φορά που θα πέφτεις πάνω του τυχαία.

Αγαπώντας έναν εκπρόσωπο αυτού του ζωδίου θα έχεις δίπλα σου έναν άνθρωπο που θα ακούει πάντα τις ανησυχίες σου, θα σου δείχνει ανιδιοτελή αγάπη και θα σε βοηθάει να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.

Sports in

Έφερε τη σειρά στα ίσια με μπρέικ το Μαϊάμι (vid)

Οι Χιτ σόκαραν τους Σέλτικς, καθώς επικράτησαν με 111-101 στη Βοστώνη και έφεραν στα ίσια (1-1) τη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024