Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Όταν δε θέλει να σε γνωρίσει στους φίλους του

Όταν δε θέλει να σε γνωρίσει στους φίλους του

Σε αυτήν την περίπτωση μία είναι η λύση

Έχεις σχέση με τον άλλον και δε θέλει να σε γνωρίσει στους φίλους του; Και εσύ κάθεσαι και το δέχεσαι; Για ποιον λόγο; Πρέπει να κατανοήσεις ότι ορισμένα πράγματα έχουν και κάποια όρια και αυτός τα ξεπερνάει. Αυτός όχι εσύ;

Πες του…

Εξήγησέ του σε απλά Ελληνικά γιατί μάλλον γενικότερα θα ‘χει δυσκολίες στην κατανόηση και στην αντίληψη από δική του επιλογή, ότι αυτό που κάνει σε ενοχλεί. Σε ενοχλεί γιατί υποτίθεται ότι είσαι η κοπέλα του και η σύντροφός του, όχι η «κρυφή» του περιπέτεια με την οποία θα κάνει μόνο σεξ και θα πουλάει έρωτες και αγάπες.

«Φίλοι»

Μην είσαι σίγουρη αγαπητή μου ότι είναι όντως φίλοι και όχι «φίλοι» του. Μπορεί ο τύπος να έχει βρει κάποια ή κάποιες και να θέλει να κάνει σεξ χωρίς προφανώς να σου έχει πει τίποτα και να κάνει ότι είναι και συναισθηματικός κατά τα άλλα.

Επιπτώσεις

Εξήγησέ του «το όνειρο» με πολύ απλό τρόπο. Αν δε θέλει να σε γνωρίσει στην παρέα του, σημαίνει ότι δε σε βλέπει στα σοβαρά ή ότι σε κερατώνει. Αυτό από μόνο του συνεπάγεται ότι θα υπάρξουν ορισμένες επιπτωσούλες. Να τόσες δα μικρούλες.

Πες του ότι θα χωρίσετε γιατί δε μπορείς να δεχθείς αυτήν την αντιμετώπιση από μέρους του. Αναλόγως με την αντίδρασή του θα κρίνεις τι συμβαίνει.

Σιγά το πράγμα

Κοίτα να δεις αγαπημένη, σιγά μην κάτσεις να χαλάσεις και τη διάθεσή σου για κάτι τέτοιο. Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Θα βρεις άλλον ο οποίος θα σε δέχεται για αυτό που είσαι, όπως ακριβώς είσαι και θα σε γνωρίζει στους δικούς του ανθρώπους γιατί ακριβώς θα σε βλέπει ως σημαντική στη ζωή του.

Το να είσαι με έναν τύπο που δεν είναι ικανός να σου προσφέρει καν τα βασικά και να στο παίζει αγάπες και έρωτες, είναι χάσιμο χρόνου και όχι δεν εγκρίνεται. Έχουμε δει και καλύτερους άλλωστε.

Για αυτό τίναξε το μαλλί σου και προχώρα.

Sports in

Συνάντησε τον Νεϊμάρ ο Τσιτσιπάς

Συνάντηση αστέρων ανάμεσα σε Στέφανο Τσιτσιπά, Ντέιβιντ Μπέκαμ και Νεϊμάρ…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024