Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αν κάνεις αυτά θα σε θεωρεί δεδομένη

Αν κάνεις αυτά θα σε θεωρεί δεδομένη

Δεν είναι καθόλου κολακευτικό το να σε θεωρεί κάποιος δεδομένη και «σίγουρη»

Εννοείται ότι για αυτόν είσαι δεδομένη όταν η συμπεριφορά σου κάνει τον άλλον να νιώθει έτσι για εσένα. Δε λέμε φυσικά για κάποιον που σε θεωρεί δεδομένη επειδή έτσι του ‘ρθε. Άλλο το ένα άλλο το άλλο.

Επικοινωνία

Τι περιμένεις δηλαδή; Όταν του στέλνεις συνέχεια μηνύματα, τον παίρνεις συνέχεια τηλέφωνο, δε σε νοιάζει αν θα του λείπεις ή όχι κλπ τότε κάνεις λάθη. Αν πάλι συνεχίζεις αυτά τα λάθη και τα πας ένα βήμα παραπέρα, λέγοντάς του ότι θες να τον δεις συνέχεια, περνώντας όλον τον χρόνο σου μαζί του, τότε ξεκάθαρα θα είσαι δεδομένη.

Δηλαδή δες το και από εσένα την ίδια. Αν κάποιος σου μίλαγε συνέχεια, ήθελε να περνάτε χρόνο μαζί συνέχεια, τι θα τον θεωρούσες; Προφανώς και θα τον έβλεπες με τον ίδιο τρόπο που σε βλέπει και αυτός.

Μίλα λιγότερο

Το να του απαντάς χαλαρά στα μηνύματα, το να μιλάτε μια στο τόσο μες στη μέρα και όχι συνέχεια, το να έχεις τη δουλειά σου, τους φίλους σου ή ό,τι τα κάνει όλα πιο βολικά. Σε βλέπει ως μια αυτάρκη προσωπικότητα, όπως σε έβλεπε έτσι ακριβώς δηλαδή στην αρχή της σχέσης σας και μην ξεχνάς ότι ενδεχομένως αυτό να του άρεσε.

Μην αλλάξεις

Δε σου λέει κανείς να αλλάξεις. Απλά είναι λογικό όταν έχεις μια τέτοιου είδους συμπεριφορά, ο άλλος να σε θεωρήσει δεδομένη. Αν θες να βρεις άλλη περίπτωση άντρα-συντρόφου στην οποία και ο ίδιος θέλει συχνή επικοπινωνία και να περνάτε αρκετό χρόνο μαζί, τότε προφανώς και είναι οκ τα πράγματα.

Πρέπει να λαμβάνεις στα υπόψιν ότι δε χρειάζεται να αλλάξεις για να αρέσεις σε κάποιον. Μπορείς όμως να βελτιώσεις ορισμένες πτυχές του χαρακτήρα σου που κατ’ ουσίαν δε βοηθούν εσένα την ίδια να επικοινωνείς σωστα.

Άρα, κάνε υπομονή, συζήτησέ το μαζί του και ρώτησέ τον αν υπάρχει κάτι που τον ενοχλεί. Εξήγησέ του όμως με τη σειρά σου ότι δεν είσαι δεδομένη, ούτε θα έπρεπε να σε βλέπει ως ένα άτομο που σίγουρα θα μείνει σε αυτήν τη σχέση.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 17:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Volley League γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024