Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έτσι ερωτεύεται ο Λέων

Έτσι ερωτεύεται ο Λέων

Δύσκολα ερωτεύεται αλλά όταν αυτό γίνει, ενδιαφέροντα πράγματα συμβαίνουν

Ο Λέων ως ζώδιο της φωτιάς, έχει αρκετό δυναμισμό και πάθος. Η αυτοπειθαρχία του και ο εγωισμός του είναι ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που τον κάνουν κυριολεκτικά πολύ ελκυστικό.

Τι τύπου άτομα ερωτεύεται

Θέλει τα άτομα τα οποία είναι πολύ έξυπνα και έχουν την τάση να εμμένουν στις απόψεις τους. Γενικά θαυμάζει τα άτομα που είνα αυτάρκη και ανεξάρτητα, ενώ απεχθάνεται τα άτομα που κλαίγονται συνέχεια για τα πάντα ρίχοντας ευθύνες στους άλλους.

Δε θέλει ευθυνόφοβα άτομα, αλλά εκείνους που θα αναλάβουν το βάρος κάθε πράξης και θα αναλογιστούν τις ευθύνες τους.

Γιατί ερωτεύεται αυτά τα άτομα;

Είναι προφανές ότι έχει ωραιοπάθεια. Έχει την τάση να είναι συνέχεια περήφανος. Αποτέλεσμα αυτού είναι να προβάλλει τα χαρακτηριστικά αυτά σε άλλους ανθρώπους και να τα θεωρεί αρκετά ελκυστικά.

Είναι σα να έλκεται στην ουσία από τον ίδιο του τον εαυτό, ο οποίος «εκπροσωπείται» από άλλα άτομα.

Όταν ερωτεύεται

Θα τον δεις να κάνει γενναιόδωρες κινήσεις. Είναι πολύ ρομαντικός ακόμα κι αν δεν του φαίνεται. Μπορεί να κανονίσει να πάτε κάπου ένα ταξίδι. Θα έρθει σπίτι σου να σε πάρει με το αμάξι. Θα σου κάνει δώρα και θα σου λέει συνέχεια πόσο σε θέλει.

Όταν ερωτεύεται ένας Λέων το δείχνει ιδιαζόντως και στον ερωτικό τομέα. Δεν υπάρχει περίπτωση να σε αφήσει ανικανοποίητη στο κρεβάτι. Θέλει συνέχεια σεξ. Το πάθος που βγάζει κατά τη διάρκεια αυτού, είναι αρκετό για να τον θες δικό σου για πάντα.

Θα σου κάνει πολλές προτάσεις οι οποίες θα περιλαμβάνουν μέχρι και συγκατοίκηση. Θέλει να περάσει χρόνο μαζί σου και αυτό θα στο δείχνει συνέχεια. Θα σε παρουσιάσει στην οικογένειά του και στους φίλους του, πράγμα εξαιρετικά σπάνιο.

Γενικότερα είναι ο άντρας που όταν έχει σχέση δίνεται 100% αλλά καμιά φορά αυτό στρέφεται εναντίον του. Αν τολμήσεις ποτέ και εκμεταλλευτείς το γεγονός ότι νιώθει πράγματα, τότε θα σε χωρίσει επί τόπου.

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024